|
|
|
Teraz jest wtorek, 26 stycznia 2021, 12:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
robertd_85
Bywalec
|
 nVidia GeForce vs Quadro
Mam pytanie odnośnie profesionalnych kart nVidii. Jaka jest różnica w wydajności pomiędzy kartami? Czy rzeczywiście używając AE lub Combustion odczuję różnicę przesiadając się na Quadro? Czy może Quadro sprawdza się dopiero przy "zaawansowanej" obróbce i formacie np.: 2K czy 4K. Nie mogę znaleźć jakiś konkretnych danych na stronach internetowych więc może, któryś z kolegów używa bądź używał takiej karty i zechce podzielić się obserwacjami jak oprogramowanie do NLE, kompozycji czy 3D zachowuje się z tą kartą. Planuje przesiadkę z ATI Radeon x550 (wiem! Totalna klapa dla Adobe Production Studio czy Combustion) na Quadro 1400 lub 1500.
|
sobota, 22 września 2007, 03:08 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|