Teraz jest niedziela, 17 listopada 2019, 07:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Toshiba A300-1LT - Czy do HD??? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 26 września 2007, 08:27
Posty: 10
Post Toshiba A300-1LT - Czy do HD???
Planuje zakup laptopa do montażu HD. Powiedzcie mi czy Toshiba A300-1LT wystarczy do płynnej pracy z Premiere CS3.

Specyfikacja Toshiby A300-1LT:

Procesor
Klasa procesora Intel Core 2 Duo
Kod procesora T5800
Taktowanie procesora 2,0 GHz
Częstotliwość szyny FSB 800 MHz
Pojemność pamięci podręcznej 2 MB
Chipset Intel GM45 Express

Pamięć operacyjna
Zainstalowana pamięć RAM 3072 MB
Typ pamięci RAM DDR2
Dodatkowe informacje n/t zainst. pamięci 800 Mhz

Karta graficzna
Typ karty graficznej ATI Mobility Radeon HD3470
Pamięć wideo 256 MB


czwartek, 8 stycznia 2009, 15:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Toshiba A300-1LT - Czy do HD???
Do HD trzeba mocnego sprzetu... nie wiem czy warto sie bawic laptopy. Moim zdaniem PC to jedyne rosadne rozwiazanie- latwo mozna dokupic dysk, pamieci... itd.

Za te same pieniadze mozna miec duzo szybszy komputer stacjonarny i wygodny monitor panoramiczny 22'


czwartek, 8 stycznia 2009, 22:30
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 26 września 2007, 08:27
Posty: 10
Post Re: Toshiba A300-1LT - Czy do HD???
Cytuj:
Moim zdaniem PC to jedyne rosadne rozwiazanie- latwo mozna dokupic dysk, pamieci... itd.

Zawsze można dokupić dysk zewnętrzny, a co do pamięci to pamięć tego modelu można rozszerzyć do 8 GB.

Cytuj:
...wygodny monitor panoramiczny 22'

Monitor również można podłączyć pod laptopa.

Cytuj:
Za te same pieniadze mozna miec duzo szybszy komputer stacjonarny

I w pełni się z tym zgodze, ale jeśli często podróżuję i takie rozwiązanie było by dla mnie dobre pomimo większych wydatków na sprzęt to jestem gotów je ponieść.

Nadal nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie. Czy można z taką konfiguracją bawić się HD?


niedziela, 11 stycznia 2009, 02:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Toshiba A300-1LT - Czy do HD???
Z pelna odpowiedzialnoscia odpowiadam ze tak, ale tylko Windows XP i nie spodziewaj sie superszybkich renderow :)


niedziela, 11 stycznia 2009, 23:25
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL