Teraz jest wtorek, 24 listopada 2020, 06:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 8GB ram i ATI 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post 8GB ram i ATI
Ati w ostatnim release sterownikow pisze ze poprawiono przypadlosc, ze komputer sie wieszal po dolozeniu pamieci do 8GB (i wiecej). Wlasnie wsadzilem 8 giga i zwis, ktos moze korzysta z xp 64pro , 8gb ram i ati ?
Moze jakis starszy sterownik dziala


środa, 25 lutego 2009, 11:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: 8GB ram i ATI
sprawdzilem kolejne wersje od 8.9 do 9.12 - w sumie kazda sie wali ale 8.10 wali sie w momencie gdy odpala sie CC, sprobowalem zainstalowac sterownik bez tego dodatku , komputer sie uruchamia, niby wszystko gra, na koniec mrygniecie monitorow i reset, w safe mode patrze a tam jednak instaluja sie jakies popierdolki od CC, nie caly ale jakas okrojona wersja

da sie zainstalowac goly sterownik ?


środa, 25 lutego 2009, 13:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: 8GB ram i ATI
jakby sie ktos borykal z tym problemem to podaje rozwiazanie !

sterowniki DNA na bazie catalysta 8.10 i po klopocie


środa, 25 lutego 2009, 23:39
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5166
Lokalizacja: Tczew
Post Re: 8GB ram i ATI
Jeden z niewielu przypadków gdzie pisanie posta pod postem jest godne pochwały. :wink: Brak odpowiedzi pokazuje nawiasem mówiąc jak niewielu z nas ma 8 GB RAMu.

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 26 lutego 2009, 09:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 21 listopada 2002, 21:56
Posty: 31
Post Re: 8GB ram i ATI
Ja mam VISTE 64bits i karte ATI , DDR2 8Gb i nigdy nie mialem jakis zwisow kompa,widoczne problem jest z XP

_________________
Canon MVX25i,HV20 i XH-A1,CANON 40D+17-55 F2.8 i 70-200 L F4 , 50 F1.8


czwartek, 12 marca 2009, 23:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: 8GB ram i ATI
tylko ze forum jest od tego zeby rozkminic co nie dziala i znalezc rozwiazanie "dla potomnych". jak cos dziala to po co o tym pisac ?


piątek, 13 marca 2009, 03:01
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 21 listopada 2002, 21:56
Posty: 31
Post Re: 8GB ram i ATI
A chociażby po to , żeby potomni wiedzieli ze z vistą nie będzie takich klopsów

_________________
Canon MVX25i,HV20 i XH-A1,CANON 40D+17-55 F2.8 i 70-200 L F4 , 50 F1.8


środa, 18 marca 2009, 00:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL