Teraz jest poniedziałek, 30 listopada 2020, 19:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Za mało pamięci do Vitascene? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Za mało pamięci do Vitascene?
Witam.Mam jeszcze jedno pytanko co do Vitascene.Cały czas pojawia mi się komunikat że nie posiadam odpowiedniej pamięci video-128mb.Jest to niezabardzo możliwe.Gdyś Pamięć Ram oraz Dysków jest wystarczająca.W załączniku jest ten komunikat.


Załączniki:
111.JPG
111.JPG [ 25.17 | Przeglądane 970 razy ]
wtorek, 14 kwietnia 2009, 18:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5179
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Za mało pamięci do Vitascene?
Chodzi o pamięć karty graficznej.
PS LINK

_________________
最诚挚的问候


wtorek, 14 kwietnia 2009, 18:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Za mało pamięci do Vitascene?
Na vitascene grafika musi mieć min 256 mb pamięci

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


wtorek, 14 kwietnia 2009, 19:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL