Teraz jest wtorek, 23 lipca 2019, 20:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Czy starczy siły na HDV ????? DELL XPS 600 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 grudnia 2008, 12:34
Posty: 42
Post Czy starczy siły na HDV ????? DELL XPS 600
Witam. Posiadam stacje DELL XPS 600 Pentium D3.0Ghz, 2GB Dual-Channel DDR2 i grafe Radeon X1950 Pro 512mb. Dotychczas montowałem SD na DVRaptor RT2 w AP 1,5. I było OK
Teraz mam zamiar zakupić do niego Intensity Pro i AP CS3. Czy da radę HDV.Filmuję XHA1 i troszkę podkręcam 7D więc interesyje mnie tylko montaż HDV. Proszę o pomoc. Link do mojego kompa. http://www.dell.com/content/topics/topi ... l=en&s=dhs


wtorek, 19 stycznia 2010, 23:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 23 października 2009, 22:34
Posty: 13
Lokalizacja: WARSZAWA I OKOLICE
Post Re: Czy starczy siły na HDV ????? DELL XPS 600
Hmm z takimi sprzętami to trochę ciężko jest z upgradem.
Ale do HD to musisz dołożyć RAM np: 2x4GB.
Inną sprawą jest konfiguracja w BIOSie. Jeśli masz możliwość tworzenia macierzy RAID-0 to koniecznie kup dwa dyski i to wykorzystaj.
A tak poza to przydało by się zmienić już ten sprzęcik pod taką robotę.

_________________
SERWIS KOMPUTERÓW KONFIGURACJE POD OBRÓBKĘ VIDEO


wtorek, 2 lutego 2010, 02:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL