|
|
|
Teraz jest środa, 27 stycznia 2021, 21:10
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Odzyskanie danych z karty Cf - POMOCY.
Autor |
Wiadomość |
qaz123
Bywalec
|
 Odzyskanie danych z karty Cf - POMOCY.
Witam,
Panowie pomocy,
zrzucałem materiał z karty na dysk i coś mi chyba czytnik padł i dupa.
Materiału na karcie nie mam, jest tylko jeden plik o nazwie tracks.dat.
Jednak win pokazuje, że karta jest zapełniona.
Próbowałem jakimś programem do odzyska ale nie znajduje mi plików.
Na razie karty nie formatowałem, może jakąś tablicę plików da się przywrócić czy coś podobnego.
POMOCY.
|
niedziela, 13 czerwca 2010, 20:16 |
|
 |
grabos
Aktywny bywalec
Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40 Posty: 1327 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Odzyskanie danych z karty Cf - POMOCY.
Zobacz pod linuksem. Ostatnio miałem taką sytuację, że padła karta podczas robienia zdjęć. Ani aparat ani żadna winda nie widziała tej karty, a linuks kartę wykrył bez żadnych ceregieli, wszystko z karty można było odczytać i skopiować.
|
niedziela, 13 czerwca 2010, 20:58 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|