|
|
|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 01:06
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
Autor |
Wiadomość |
vgrzes
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 10 sierpnia 2010, 16:24 Posty: 451 Lokalizacja: Mazury
|
 Re: Pomozcie wybrac monitor
miałem przez chwile U2410 irytowało mnie ze długie włączanie i zamieniłem z siostrą z powrotem na mojego poczciwego niezniszczalnego dziadka 2209WA . Bardzo często odchodze od monitora w ciągu dnia i zawsze robie OFF , mam jeszcze porównanie w stosunku do świecenia, ten 2410 bardziej daje po oczach nocną porą, zaś w dzień jest rewelacja, padające światło słoneczne na monitor mało przeszkadza.
_________________ szczęsliwej drogi już czas...
|
piątek, 26 lipca 2013, 00:39 |
|
 |
jambo
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46 Posty: 419 Lokalizacja: ireland
|
Degenerado napisał(a): ale z tego co widze po diodach to on sprawdza jakie wejście jest podlaczone i aktywne a tego trochę ma można w menu przłączyć z auto na odpowiednie wejście będzie szybciej 1,5-2s kiedyś napatoczyła mi się taka stronka i myślę że warto ją przytoczyć : http://mva.pl/viewtopic.php?f=40&t=152jeżeli chodzi o format 21:9 to mnie to ciekawi i chętnie bym wypróbował  może być fajnie tyle żeby monitor był leprzy niż przciętny .
_________________ adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie
|
piątek, 26 lipca 2013, 02:29 |
|
 |
maviozo
Aktywny bywalec
|
Jak wyświetlisz tam film 16:9 to będą pasy po bokach... już słyszę pytania klientów "a u mnie takie pasy będą"? Kiedy miałem 16:10 już im nie pasowało  Sam brałbym "zwyczajne" proporcje.
_________________ FS700 | FS100 | Kran i inne zabawki | Sprzęt filmowy do wynajęcia | Zapraszam na filmuser, forum filmowe
|
piątek, 26 lipca 2013, 10:56 |
|
 |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|