Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 20:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Karta Edius NX HD Suite with Bay 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 stycznia 2014, 15:53
Posty: 83
Post Karta Edius NX HD Suite with Bay
Witam,mam podłączoną wyżej wymienioną kartę do kompa wszystko się odpala tylko nie wiem jak podłączać te wejścia co są z tyłu . Domyślam się, bo nie mam skąd się dowiedzieć jak powinien iść sygnał video do monitora , odkryłem że dzwięk idzie tylko przez tą kartę za pomocą czincz i jest ok jeżeli chodzi o dzwięk ze ścieżki na lini czasu , . Dźwięk z odtwarzacza windowsa idzie normalnie przez gniazdo z płyty głównej,tak samo pewnie powinno być z obrazem żeby wszystko trybiło jak potrzeba .

Bardzo proszę poradę jak to powinno być podłączone.


środa, 28 maja 2014, 20:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Karta Edius NX HD Suite with Bay
jak sie zalogujesz na canopusa to nie ma do pobrania manuala ?


środa, 28 maja 2014, 21:08
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 stycznia 2014, 15:53
Posty: 83
Post Re: Karta Edius NX HD Suite with Bay
Mam książkę sterowniki itd. ale tej książce jest tylko opis w kilku językach jak podłączyć między kartami :-(

Jestem zarejestrowany w canopusie.


środa, 28 maja 2014, 21:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Karta Edius NX HD Suite with Bay
Jeśli to taki zestaw jak na fotce poniżej to w czym problem ?

Obrazek

Bey - firewire, SVHS/VHS / fonia L/R wejścia / wyjścia
Karta dłuższa - firewire, SVHS we/wy, fonia minijack we/wy
Karta krótka - Wyjścia HD component plus fonia wyjście L R

_________________
FACEBOOK
BSMultimedia


czwartek, 29 maja 2014, 09:38
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 stycznia 2014, 15:53
Posty: 83
Post Re: Karta Edius NX HD Suite with Bay
Tak, to dokładnie ten zestaw , problem w tym ze nie wiem co do jakich złącz ma być podłączone. Główne pytanie czy ta karta ma za zadanie dać płynną obróbkę żeby na np. zastosowaniu bardziej złożonych efektów komputer nie zamulał.Czy do tych kart da radę podłączyć monitor ?


czwartek, 29 maja 2014, 12:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL