Teraz jest środa, 23 października 2019, 19:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Premiere 6.5 problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 października 2003, 14:51
Posty: 6
Lokalizacja: WAWA
Post Premiere 6.5 problem
Witam wszystkich mam taki problem nie moge nawet uruchomic AP po instalacji wywala mi sie na inicjalizacji ZigZag doszedlem ze problem tkwi w pluginach ich skasowanie powoduje mozliwosc uruchomienia AP ale z oczywistych wzgledow program w tej konfiguracji do niczego sie nie nadaje POMOCY bo ja juz z tym nie moge
moja konf : win XP prof eng
dirctX 9.0
i1394 NEC
kamera Sony DCR-TRV22 NTSC


niedziela, 26 października 2003, 15:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 października 2003, 14:51
Posty: 6
Lokalizacja: WAWA
Post 
Thx za help normalnie extra z was fachowcy dyskutujecie nad wyzszoscia karty a nad b a prostej porady nie umiecie napisac sory za tki wyraz tego posta ale jestem mocno rozczarowany myslalem ze uzyskam jakakolwiek pomoc a tu nic
probowalem juz wszystkkiegoz tym badziewiem ale ten program najwyrazniej sie nadaje do ... a jest to orginal i dziala bo na innym kompie chodzi wiec to u mnie jest cos nie tak zmienilam DX na 8,1 bo u kumpla chodzil a on ma wlasnie dx 8.1 ale to nic nie pomoglo AP wywala sie zawsze na zigzag bez rzadnego komunikatu nic po prostu koniec teraz zauwazylem ze movie maker 2 robi dokladnie to samo tyle ze na jakimkolwiek efekcie albo probie wstawienia napisow do klipu nie wiem czy ma to cos wspolnego dobra sam nie wiem po co to pisze no ale moze jednak ktos sie zna na tym


niedziela, 26 października 2003, 19:16
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 22:25
Posty: 190
Lokalizacja: Swidnica
Post 
Witam.

Od razu tak ostro... Poczekałeś ledwie cztery godziny i już tracisz cierpliwość.

Teraz na poważnie. Miałem kiedyś dokładnie taki sam efekt, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć co to było. Sprawdź czy masz włączony tryb DMA dla dysków, albo czy masz podpięty pod ten sam kanał co HDD, jakiś wiekowy napęd, bo coś mi się wydaje, że to DMA. Jak sobie na 100% przypomnę co to wtedy było od razu dam Ci znać.

Powodzenia i więcej cierpliwości.

_________________
Javo


niedziela, 26 października 2003, 22:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 426
Post 
Program jest bardzo dobry. Pracuje stabilnie i nie ma problemu przy instalacji.
Tylko chłopie jak Ci pomóc nie znając w jaki sposób robisz tą instalację, nie znając zawartości Twojego komputera (bebechy, zainstalowane programy, kodeki itp. itd.). A nawet znając te wszystkie rzeczy też nie ma pewności, że będzie to wszystko chodzić (choć prawdopodobieństwo, że jednak tak wzrośnie) - niestety to tylko PC-ty. A one mają to do siebie, że czasami z niewiadomych przyczyn zaczynają robić cuda. Żeby jednak Ci coś doradzić. Odinstaluj i skasuj z dysku inne programy do obróbki filmów. to samo zrób z kodekami (u mnie np. psociła któraś z wersji DivX-a). Następnie spróbuj zainstalować AP. Później możesz spowrotem instalować skasowane programy i kodeki.
Życzę powodzenia.

_________________
hi-rek


niedziela, 26 października 2003, 22:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 października 2003, 14:51
Posty: 6
Lokalizacja: WAWA
Post 
THX poradzilem sobie sam ale mieliscie po czesci racje ciezko jest tak doradzic wiem o tym sam mam doczynienia z kompami nie od dzis sory ze tak ostro na poczatku ale wmowilem sobie ze jestescie moja ostatnia deska nadzieji ale do rzeczy problem tkwil w kodekach mialem zainstalowanego nimo codec's i one powodowaly problem teraz jest juz ok dzieks ze po takim wstepie jeszcze ktos chcial mi pomagac :] pewnie bede mial wiecej pytan w przyszlosci bo wlasnie zaczynam moja przygode z AP i filmowaniem wogole


poniedziałek, 27 października 2003, 00:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
odradzam wszystkim pakiety kodekow typu nimo codec pack. straszny balagan robia i destabilizuja system. instalujcie tylko te kodeki, ktorych uzywacie i niech to beda stabilne wersje tych kodekow (a nie koniecznie najnowsze)


poniedziałek, 27 października 2003, 11:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 października 2003, 14:51
Posty: 6
Lokalizacja: WAWA
Post 
zawsze tak robilem ale jak ostatnio stawialem system to poszedlem na latwizne no i teraz mialem problem :] teraz zaintalowalem wszystko oddzielnie i jest git oczywiscie wczesniej po deinstalacji wyczyscilem rejestr z pozostalosci starych


poniedziałek, 27 października 2003, 20:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL