Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 czy wystarczy ? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post czy wystarczy ?
mam kompa celeron850, pamięci 128mb , dysk 80gb 5200, kamera hc14e. Mam pytanko czy taki kom spełni minimum do przechwytywania obrazu z kamerki ?


wtorek, 24 sierpnia 2004, 21:50
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 stycznia 2004, 13:04
Posty: 822
Post 
Przechwyt powinienieś zrobić bez problemu. Komputer musi byc tylko dobrze skofigurowany: nie może być "zawalony" śmieciami a zwłaszcza licznymi programikami działającymi w tle. Pozatym musisz włączyć DMA dla dysków. I powinno działać bez problemu. A jeśli zamierzasz montować to lepiej wybierz program niezbyt obciążający system, na pewno przy takiej konfiguracji nie popracujesz z Pinnacle Studio 9. Ale już Ulead Media Studio 6.5 będzie działał w miarę przyzwoicie. Movie Maker też...
Pozdrowienia

_________________
Pytania na PW - tylko osobiste, nie związane z forum!.


środa, 25 sierpnia 2004, 08:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL