|
|
|
Teraz jest wtorek, 26 stycznia 2021, 12:16
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Zestaw do montażu nieliniowego.
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Zestaw do montażu nieliniowego.
Posiadam Kartę Pinnacle dv500 chciałbym w oparciu o nią zbudować optymalny zestaw do montażu nieliniowego.
Mam następujące pytanko. Czy gdzieś w internecie istnieją zalecane konfigurację takiego sprzętu? Zależy mi na tym żeby sprzęt był stabilny i szybki.
Jeśli istniałaby taka możliwość prosiłbym o przesłanie zalecanych konfiguracji z objaśnieniem dlaczego? tele-info@wp.pl
Dziękuję z góry.
Pozdrawiam.
|
wtorek, 28 września 2004, 12:35 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Skontaktuj się z KSK Dystrybucja - p Grzegorz Seweryn - specjalista w tej dziedzinie tel. (32) 204-90-81 , 251-69-59 lub 759-16-16 ,
http://www.dystrybucja.ksk.com.pl
Pozdrawiam
|
wtorek, 28 września 2004, 17:36 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Ja kupiłem w Krakowie. Zainstalowali mi DV500 już 4 lata temu i poęknie chodzi. Ostatnio robiłem upgrade płyty na ATHLONA XP i też super działa .
Podam ci namiary: http://www.softstudio.info
|
wtorek, 28 września 2004, 18:28 |
|
 |
badyl
Aktywny bywalec
|
uh, tej ostatniej firmy strzez sie jak ognia - toz to p. Stepien!
|
wtorek, 28 września 2004, 18:52 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
Wywołujesz wilka z lasu. Zaraz zacznie się dyskusja o wyższości jednych nad drugimi 
|
środa, 29 września 2004, 23:37 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|