Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 23:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 APremiere 6.5 wyłącza komputer 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 22 listopada 2004, 17:29
Posty: 65
Lokalizacja: Suwałki
Post APremiere 6.5 wyłącza komputer
Mam problem podczas montażu na timeline dochodzi do tego, że nagle robi się czarny obraz i znika wszystko komputer się resetuje. Czasami bywa,że wyłączy mi program a czasami całego kompa.
Konfiguracja następująca:
Procesor Pentium IV 3.0 GHzR
pamięć Ram 512 MB
dysk twardy 120GB 7200
karta graficzna ATI -nie pamiętam symboli ale jest z wyższej półki.


środa, 26 stycznia 2005, 16:03
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 maja 2003, 12:34
Posty: 146
Post 
Miewam podobny problem i nie wiem dlaczego. Jest to co prawda sporadyczne ale dzieje się to wtedy, gdy próbuję przejrzeć fragment z nałożonym przejściem.
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł - chętnie "wysłucham".

_________________
Pozdrawiam "szpec"


czwartek, 27 stycznia 2005, 21:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
spróbuj założyć dodatkowy wentylator na karte graficzna miałem to samo.narka


poniedziałek, 31 stycznia 2005, 14:15
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Mi się też kilka razy zdarzyło, ale powodem był jakiś śmietnik w systemie i kompletna nowa instalacja z formatowaniem dysku pomagała.


wtorek, 1 lutego 2005, 10:39
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 maja 2003, 12:34
Posty: 146
Post 
Gabryś napisał(a):
Mi się też kilka razy zdarzyło, ale powodem był jakiś śmietnik w systemie i kompletna nowa instalacja z formatowaniem dysku pomagała.



mnie też.

_________________
Pozdrawiam "szpec"


sobota, 25 czerwca 2005, 13:20
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
czasem bywa, że jak sie po instalacji premiere 6 zainstaluje jakieś kodeki dv, chyba mainconcept, to dochodzi do dziwnych konfliktów. nie trzeba wtedy przeinstalowywać całego systemu, wystarczy wywalić kodeki.

pozdro


sobota, 25 czerwca 2005, 13:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
U mnie było to samo -AP Pro gryzl się z Nero. Jesli uzywasz Nero to sprobuj go odinstalować - u mnie pomogło jak po lekarstwie :)


poniedziałek, 12 września 2005, 13:35
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL