Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 21:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Regulacja glosnosci w Adobe Premiere 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 3 grudnia 2004, 23:33
Posty: 21
Post Regulacja glosnosci w Adobe Premiere
Witam, dodawalem komentarz do filmu, poniewaz raz jest glosniej a raz ciszej chcialbym aby w calym filmie byla jednakowa skala glosu. Mam pytanie czy trzeba kazdy plik dziwiekowy osobno regulowac czy jest mozliwosc aby jeden plik dzwiekowy z dana skala glosu (ktory importowalem do Premiere) mozna bylo dostosowac do reszt plikow dzwiekowych.


sobota, 28 maja 2005, 17:50
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 9 maja 2005, 07:24
Posty: 14
Post 
Zaznacz klip w timeline, otwórz menu Clip i wybierz Audio Options i nastepnie Audio Gain (wzmocnienie dźwięku) w oknie dialogowym Clip Gain wpisujesz odpowiednią wartość.

Normalize - opcja która powoduje że AP sam reguluje poziom głośności.

Pozdrawiam.
:)


poniedziałek, 30 maja 2005, 21:14
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 4 czerwca 2004, 19:05
Posty: 3
Lokalizacja: Szropszajer
Post 
Nie znam się zabardzo na tym programie, ale mam małe pytanko. W sumie dotyczy ono poniekąd poruszanego tu tematu. Czy jest wykonalne ustawienie paska ucinającego ekran (no wiecie od góry i od dołu) odrazu na cały film ? Bo niestety muszę to robić pojedyńczo, co jest strasznie czasochłonne. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam. Wons.


środa, 1 czerwca 2005, 17:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Wons napisał(a):
Czy jest wykonalne ustawienie paska ucinającego ekran (no wiecie od góry i od dołu) odrazu na cały film ?
Nie wiemy, a przynajmniej ja :roll:


środa, 1 czerwca 2005, 19:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 4 czerwca 2004, 19:05
Posty: 3
Lokalizacja: Szropszajer
Post 
To u góry i na dole. Funkcja clip o ile pamiętam, chociaż mogę się mylić.

:arrow: http://img116.echo.cx/img116/6131/clipboard014qv.jpg

Przepraszam za drobne nieporozumienie.


środa, 1 czerwca 2005, 20:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Crop, nie Clip. Trzeba zastosować zagnieżdżanie sekwencji czyli sekwencję z materiałem kładziemy na timeline nowej sekwencji i nkładamy filtr.


środa, 1 czerwca 2005, 20:44
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 września 2004, 12:32
Posty: 124
Post 
Chodzi o panoramę? 16:9 ?

_________________
Zapraszam na stronę http://www.kamerman.prv.pl


środa, 1 czerwca 2005, 20:46
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 września 2004, 12:32
Posty: 124
Post 
Aha, chodzi Ci o ucięcie, nie zpanoramowanie, sory.

_________________
Zapraszam na stronę http://www.kamerman.prv.pl


środa, 1 czerwca 2005, 20:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL