Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 07:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Uszkodzony projekt AP Pro 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 15 marca 2004, 14:12
Posty: 25
Lokalizacja: Waw
Post Uszkodzony projekt AP Pro
Witam
Moj komputer zawiesil sie z powodu zle dzialajacego sterownika karty graficznej i po automatycznym zrzucie pamieci na dysk przez system, nastapilo uszkodzenie niektorych plikow. Miedzy innymi projektu AP.
Podczas otwierania pojawia sie komunikat, ze plik jest uszkodzony i nie moze zostac otwarty. Kiedy podejrzalem go Notatnikiem, wydawal sie urwany ale wszystko bylo czytelne. Moje proby otwarcia polegaly do tej pory na:
1. zrobieniu kopii pliku i probie zakonczenia go jakos, jak w innych projektach oraz usunieciu pustych wierszy.
2. Stworzeniu nowewgo projektu i probie importu uszkodzonego
3. Zmianie nazw plikow z materialem zrodlowym

Za kazdym razem podczas otwierania pasek dojezdza do 3/4 dlugosci i potem wywala komunikat o bledzie.

Niestety nie mialem wlaczonego Autosave i nie mam poprzednich wersji projektu. Po przykrych doswiadczeniach z AP 6 nie wlaczam autosave. Moze przy Pro to blad, nie wiem.

Czy istnieje jakis program naprawiajacy projekty? A moze jakas metoda pozwalajaca ominac okno komunikatu i otworzyc projekt z bledami?
Prosze o pomoc.

Pozdrawiam

Michal


piątek, 19 sierpnia 2005, 20:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Napisz dokładnie jaki to komunikat


piątek, 19 sierpnia 2005, 20:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 15 marca 2004, 14:12
Posty: 25
Lokalizacja: Waw
Post 
Komunikat jest dokladnie taki:

"The project appears to be damaged, it cannot be opened."


niedziela, 21 sierpnia 2005, 15:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
No raczej nie da się z tym nic zrobić.


wtorek, 23 sierpnia 2005, 12:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
czesc mam ten sam problem.... ale skad wiesz ze to przez karte graficzna???


wtorek, 23 sierpnia 2005, 17:13
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43
Posty: 128
Lokalizacja: Silesia
Post 
Ale że nie miałeś włączonego AutoSave`a??? :?

_________________
- Od kiedy my jesteśmy na "ty"?
- No ty pierweszy zacząłeś...!


wtorek, 23 sierpnia 2005, 20:06
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL