Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 07:45




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Adobe premiere pro 1.5 i Pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 12 września 2005, 09:23
Posty: 1
Post Adobe premiere pro 1.5 i Pinnacle
Jak przenies efekty FX z pinnacla do premiera prosze o pomoc :?:


poniedziałek, 12 września 2005, 09:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post 
Bogusław Spala napisał:

"HFX 5.1 działa bez problemu z Adobe Premiere Pro 1.5 i wcześniejszymi wersjami Adobe.

1. Zainstaluj Hollywood FX 5.1
2. Idź do: C:\Program Files\Pinnacle\Hollywood FX 5\Host Plugins\Edition i skopiuj do bufora plik o nazwie HfxEdt5.vfx
3. Wklej ten plik tutaj: C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro 1.5\Plug-ins\
4. Zmień nazwę końcówki tego skopiowanego pliku w Premier Pro z "vfx" na "prm".

Wrsja HFX 5.2 z tego co wiem także działa bez problemów. Miłej zabawy."

Pozdro


poniedziałek, 12 września 2005, 10:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL