Teraz jest czwartek, 17 stycznia 2019, 22:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 OD ZGRANIA W AP 7.0 DO FORMATU DVD 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 01:05
Posty: 11
Lokalizacja: Z Polski
Post OD ZGRANIA W AP 7.0 DO FORMATU DVD
Dostaję już białej gorączki. BARDZO PROSZE POMÓŻCIE Jak najlepiej zgrac film w ADOBE PREMIERE 7 (tzn. do jakiego formatu) i wyeksportować do DVD. Nie jestem zbytnio strasznym VIDEOfilem ale K....WA dostaję już BIAŁEJ GORĄCZKI. Gdzies przy zgrywaniu do AVI gubi klatki i cos ta jakość mi nie pasujeCZy to dobrze że zgywam do AVI czy mnnie POMÓŻCIE

_________________
SEBASTIAN


niedziela, 20 listopada 2005, 01:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 9 października 2003, 00:11
Posty: 98
Lokalizacja: Zgierz
Post 
Kolego Sebastian to jest Twój pierwszy post!
A ile postów na tym forum przeczytałeś?
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/search.php?mode=results


niedziela, 20 listopada 2005, 02:14
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 01:05
Posty: 11
Lokalizacja: Z Polski
Post NIE ZNAM SIĘ NA TYCH WASZYCH POSTACH ALE POMOCY!!!!!!!!!!!!!
DLACZEGO FILM PO ZGRANIU DO AVI w AP jest tak jakby rozmyty coś o przeplocie jakims słyszałem czyt jak\. Przy zgrywaniu w oknie CAPTURE jest ok a przy oglądaniu jest jakby rozmyty następnie po przeróbce na DVD gubi gdzies KLATKI POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. Jeszcze Jedno w czym przerabiać doDVD. Chcem sobie zgrać PIER....DOLONĄ Wycieczke w góry i ni h..uja. Nie znam sie na tym za bardzo ale prosze pomóżcie ja chcę tylko zgrac na DVD dop dobrej Jakości.

_________________
SEBASTIAN


poniedziałek, 21 listopada 2005, 19:49
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 3 kwietnia 2005, 20:37
Posty: 48
Lokalizacja: warszawa
Post 
Pomogę Ci choc nie podoba mi się Twój język, no ale to sprawa wychowania -temat nie na te forum.Jak juz masz film w avi przy pomocy np.Adobe Encore DVD przerobisz go do formatu dvd i wypalisz na płytce


wtorek, 22 listopada 2005, 16:52
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 01:05
Posty: 11
Lokalizacja: Z Polski
Post BARDZO PRZEPRASZAM ZA JĘZYK
NAPRAWDE BARDZO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRYCH URAZIŁE ALE NAPRAWDE MÓWIĘ WAM BIAŁEJ GORĄCZKIMOZNA DOSTAC DZIĘKI BARDZO ZA RADĘ. WIEM ŻE TO NIE TEMAT NA TĄ GRUPE ALE POWIEM CI KOLEGO IŻ UŻYWAM ADOBE PREMIERE 7.0 I CHCIAŁBYM W NIM EXPORTOWAC OD RAZU DO DVD TO SIĘ STAJE BEZ SENSU ZGRYWAC JEDNY OBRABIAC INNYM A AUTHRING W JESZCZE INNYM NIE DA SIĘ W JEDNY PROGRAMIE ZROBIC WSZYSTKIEGO PRZECEZ ADOBE PREMIERE 7.0 MA EXPORT DO FDVD. I JESXCZE JEDNA RZECZ DO JAKICH PARAMETRÓW ZGRYWAC FILM DO AVI I Z JAKIMI PARAMETRAMI EXPORTOWAC DO DVD.
(P.S. WYCHOWALI MNIE W SUMIE DOBRZE TULKO SIĘ CZASSAMI LEKKO WKURZAM)

_________________
SEBASTIAN


wtorek, 22 listopada 2005, 22:44
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 01:05
Posty: 11
Lokalizacja: Z Polski
Post 
JESZCZE JEDNA SPRAWA DLACZEGO AVI PRZY ZGRYWANIU JEST BARDZO ŁADNY POWIEDZIAŁBYM NAWET IDEALNY A PRZY OGLĄDANIU PRZY PIWERWSZYM LEPSZYM ODTWARZACZY JEST JAKBY ROZMYTY COS O PRZEPLOCIE SLYSZAŁEM CZY TO PRAWDA ??
NAWET UDAŁO MI SIE NAGRAC PŁYTE DVD ALE CHO...ERA JASNA KLATKI GDZIES GUBI

_________________
SEBASTIAN


wtorek, 22 listopada 2005, 22:47
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 8 października 2005, 14:43
Posty: 39
Lokalizacja: Tarnow
Post 
tak przeplot to prawda :P a deintelacing to matrix :twisted: .W 5 minut sie nie dowiesz wszystkiego, musisz poswiecic pare dni na czytanie i experymenty, auczyc sie paru rzeczy, looknij do postu przyklejonego w dziale montaz tam sa knkretne linki (te jedne z pierwszych)


środa, 23 listopada 2005, 02:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 3 kwietnia 2005, 20:37
Posty: 48
Lokalizacja: warszawa
Post 
TO SIĘ STAJE BEZ SENSU ZGRYWAC JEDNY OBRABIAC INNYM A AUTHRING W JESZCZE INNYM NIE DA SIĘ W JEDNY PROGRAMIE ZROBIC WSZYSTKIEGO
No niestety nie, chyba że zmienisz soft np. na Ulead najprostszą wersję np.8, tam z poziomu timeline zgrasz do dvd


czwartek, 24 listopada 2005, 18:24
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 01:05
Posty: 11
Lokalizacja: Z Polski
Post 
a dlaczego przykodowaniu do Mpeg2 zatrzymuje się systemu nie wiesza tylko przestaje kodowac dalej zawsze w tym samym miejscu?

_________________
SEBASTIAN


czwartek, 24 listopada 2005, 22:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL