Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 13:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 jestem nowy i mam problem:( 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 11:22
Posty: 5
Post jestem nowy i mam problem:(
Mam taki o problem ze jak wrzuce plik awi tzn dam iport ap pro 1.5 i potem sobie go wkleje to mi klatkuje albo leci sam dzwiek bez obrazu:( w formacie mpg i mpeg jest to ze klatkuje i nie wiem co jest tego przyczyna za kazdym razem jest to samo:( moze na ktos odp?? bo mecze sie juz z dwa dni i chyba zrobilem juz wszystkie kombinacje:(


A tak jeszcze jedno pytanko czy jest podobny programik tylko ze latwiejszy? jesli tak to czy mozna prosic o nazwe?


niedziela, 20 listopada 2005, 11:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post 
napisz cos wiecej o pliku czy jest on pelnoklatkowy niekompresownay? i jakiego masz kompa!

_________________
=---TranceKostek---=


niedziela, 20 listopada 2005, 11:50
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 9 października 2003, 00:11
Posty: 98
Lokalizacja: Zgierz
Post 
Wypróbuj ten program
Pinnacle STUDIO 9 Trial PL http://pinnacle.com.pl/index.php?p=pliki#demo
Uaktualnienie do wersji 9.4.3.56 http://www.pinnaclesys.com/SupportFiles ... h9_4_3.exe http://apps.pinnaclesys.com/SupportFile ... h9_4_3.exe
Pinnacle Studio 9 - instrukcja.pdf http://www.members.lycos.co.uk/jurasjo/


niedziela, 20 listopada 2005, 12:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 11:22
Posty: 5
Post 
STOp-VIDEO napisał(a):
napisz cos wiecej o pliku czy jest on pelnoklatkowy niekompresownay? i jakiego masz kompa!


plik skompresowany czy nie skompresowany zawsze jest to samo albo sam dzwiek albo klatkuje tzn tak haotycznie nie idzie plynnie i jak sie potem go wyexportuje jako gotowy projekt do narania to jest to samo:(

kompa mam :
AMD 2000+
512 ramu
kagra gf4 ti.


niedziela, 20 listopada 2005, 12:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam
tysszek : Nie chcę być złośliwy ale jeżeli chcesz żeby ktokolwiek Ci pomógł to skończ z tym bełkotem i napisz jeszcze raz dokładnie o co Ci chodzi od początku do końca.
Pozdrawiam : Marian

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


niedziela, 20 listopada 2005, 13:49
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 11:22
Posty: 5
Post 
daje nowy projek wybieram co kolwiek bo juz robilem to na kazdej mozliwosc daje import i np plik avi w ogole nie skompresowany i na podglodzie jest ok ale jak tylko go wrzuce na tasme i dam podglad calego projektu to jest ciemno i leci sam dzwiek ale jak dam jeszcze jakies obrazki i animacje moje to idzie ok tylko bez pliku avi a jak przekompresuje go na mpg czy mpeg to klatkuje tzn nie idzie plynnie tylko tak jak by kamezyscie trzesla sie reka i nei wiem co jest tego przyczyna. moral taki ze nie moge wstawic zadnego pliku filmowego bo po prostu mi nie dziala:(

tak moze byc czy jeszcze cos dopisac?


niedziela, 20 listopada 2005, 14:42
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 9 października 2003, 00:11
Posty: 98
Lokalizacja: Zgierz
Post 
Kolego tysszek
Zmień program na łatwiejszy dałem Ci namiary.


niedziela, 20 listopada 2005, 15:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Do tysszek : Teraz już jaśniej. Nie używam oprogramowania AP. Jedyne co kiedyś czytałem to to, że w pliku projektu przy wartości "rate" następuje zmiana "kropki" na "przecinek" i to trzeba poprawić np. w edytorze tekstu.
Co do "klatkowania" to sądzę, ze chodzi o "przeplot". Wypal płytkę DVD (jakiś krótki fragment na DVD RW) i zobacz na TV, powinno być wszystko OK.
Pozdrawiam : Marian

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


niedziela, 20 listopada 2005, 18:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 11:22
Posty: 5
Post 
klatkuej mi jak wrzuce to do programu o to mi chodzi :) albo jest sam dzwiek:) a nie ze jak ogladam :( bo jak dam export to robie sie to samo:((( i nei pomaga nic myslalem ze moze trzeba cos gdzies przestawic albo cos zeby bylo dobrze albo jakis plugin nie wiem nie znam sie za bardzo na tym programie :(((


niedziela, 20 listopada 2005, 19:53
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 listopada 2005, 11:22
Posty: 5
Post 
klatkuej mi jak wrzuce to do programu o to mi chodzi :) albo jest sam dzwiek:) a nie ze jak ogladam :( bo jak dam export to robie sie to samo:((( i nei pomaga nic myslalem ze moze trzeba cos gdzies przestawic albo cos zeby bylo dobrze albo jakis plugin nie wiem nie znam sie za bardzo na tym programie :(((


niedziela, 20 listopada 2005, 19:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL