Teraz jest poniedziałek, 21 stycznia 2019, 12:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z otworzeniem projektu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 22 października 2005, 16:35
Posty: 57
Lokalizacja: Opole
Post Problem z otworzeniem projektu
pomóżcie!! mam tego serdecznie dosyć, juz 3 raz muszę zaczynać pracę od początku a to dlatego że po otwarciu projektu wszystko znika dadam tylko że wcześniej wszystko działało a po jakimś błedzie programu cała dotychczasowa praca poszła na marne !! :( spotkał się ktoś z czymś takim?? to jest naprawdę frustrujące!!


środa, 14 grudnia 2005, 00:49
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 6 lipca 2005, 21:04
Posty: 76
Lokalizacja: Oleśnica
Post 
napisz przede wszystkim jaka wersja adoba i jesli pamietasz jaki to byl komunikat.
Z tego co pamietam to wcześniejsze wersje przed Adobem Pro czyli np. 6.0 , 6.5 ''gubiły'' projekty w windowsie xp ...byc moze to jest ta przyczyna , tego niewiem bo niewiem jaką wersję posiadasz


środa, 14 grudnia 2005, 01:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 22 października 2005, 16:35
Posty: 57
Lokalizacja: Opole
Post 
mam premiera 6.5 a jeżeli to jest wian xp to czy jedynym sopsobem poradznia sobie z tym problemem jest zmian systemu?? kumpel ma tez xp i z tego co wiemnic takiego uniego sie nie działo.


środa, 14 grudnia 2005, 02:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 22 października 2005, 16:35
Posty: 57
Lokalizacja: Opole
Post 
wybaczcie ortgrafię ale poprostu padam przez tę pierdołe i naprawdę mam tego dosyć!!:( a zapowidał się całkiem nieżly filmik


środa, 14 grudnia 2005, 02:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 22 października 2005, 16:35
Posty: 57
Lokalizacja: Opole
Post 
a na dotatek nie mogę wyeksportować klipu:( nie mogę zmienić ustawień, po kliknięciu na ustawienia nic się nie dzieje:(


środa, 14 grudnia 2005, 03:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 15 kwietnia 2005, 18:40
Posty: 23
Post 
Nie wiem jak w AP 6.5 ale w AP 6.0 chodzilo o to ze dodawales mp3 do filmu i sie przez to chrzanilo. Idzie to naprawic (taki projekt). Temat byl poruszany juz w dziale Adobe Premiere, przeczesz starsze tematy a znajdziesz :D


środa, 14 grudnia 2005, 03:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL