Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 22:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 amd i ap pro 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post amd i ap pro
hej
szukalem na forum ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi.
teraz mam durona950 i ap mi nie dziala, brak sse.
czy jesli zmienie procesor na np semprona 2500+ to bedzie dzialac?

pozdrawiam
RyyS


niedziela, 1 stycznia 2006, 23:12
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 14 grudnia 2004, 10:46
Posty: 10
Post 
tak


wtorek, 10 stycznia 2006, 19:34
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 18 września 2005, 02:09
Posty: 63
Post 
ja mam Semprona 2500+ i moge powiedzieć,ze to za malo ...
2500+ to tylko nazwa modelu a jego Mhz to niestety 1700 ,co przy nałożeniu kilku/nastu pluginów na moje dzieło ,które teraz składam (teledysk) zwalnia strasznie komputer,w niektórych momentach zatrzymuje na kilka sekund...
Radze kupic cos lepszego,no ale wiadomo $$$....


poniedziałek, 16 stycznia 2006, 12:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post 
Ja mam P4 D 2,8 Mhz i co z tego. Uzywam duzo efektow korygujacych i magic bullet do bardzo ciekawych zmian w barwach. I co okolo 5 min do 10 min rendering trwa okolo godziny. Cos tu jest nie tak prawda ??? Chyba bedzie trzeba kupic DVX. POZDRAWIAM


piątek, 3 lutego 2006, 22:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL