Teraz jest czwartek, 9 lipca 2020, 07:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 ile kosztuje legalny Adobe Primiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 31 grudnia 2005, 14:07
Posty: 6
Post ile kosztuje legalny Adobe Primiere
Może ktoś z was mi powiedzieć ile kosztuje legalny adobe primier


piątek, 20 stycznia 2006, 23:51
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 25 września 2004, 22:45
Posty: 72
Post 
nie ma problemu . Legalny AP to kwota : 4579.10 zł , wersja 2.0 .
zresztą zobacz sam:
Cytuj:
http://sklep.linux.pl/?id=sklep&kategoria=159&towar=10715


sobota, 21 stycznia 2006, 00:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
vision napisał(a):
nie ma problemu . Legalny AP to kwota : 4579.10 zł , wersja 2.0 .
zresztą zobacz sam:
Cytuj:
http://sklep.linux.pl/?id=sklep&kategoria=159&towar=10715


Ta cena jest chora.... nawet jak na warunki "zachodnie"...

Pozdr


sobota, 21 stycznia 2006, 04:32
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post Re: ile kosztuje legalny Adobe Primiere
beo napisał(a):
Może ktoś z was mi powiedzieć ile kosztuje legalny adobe primier

niecałe 300pln
Adobe Premiere Elements 2.0


sobota, 21 stycznia 2006, 09:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post re...
Moim zdaniem najbardziej się opłaca zakupić pakiet Adobe Production Studio: http://store.adobe.com/store/products/m ... nStudioSTD
Za cenę 1.199 $ otrzymujemy: ADOBE PREMIERE PRO 2.0, ADOBE AFTER EFFECTS 7 i PHOTO SHOPA CS !
Osoby, które już mają pakiet Adobe Collection Standard zapłacą za upgrade tylko 499$ Więc nie jest wcale tak drogo.


sobota, 21 stycznia 2006, 10:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01
Posty: 388
Lokalizacja: Zabrze
Post 
witam
można już kupić starszą wersję AP Pro 1.5 już za 249.99$
na stronie http://totaltraining.com/prod/adobe/pre ... sp?mscsid=
pozdrawiam


poniedziałek, 23 stycznia 2006, 10:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 15:55
Posty: 211
Lokalizacja: waw
Post 
albo uzywanego 1.5 np. ze Stanow ;)
http://cgi.ebay.com/New-Full-Retail-Adobe-Premiere-Pro-1-5-Windows_W0QQitemZ5857975852QQcategoryZ99335QQrdZ1QQcmdZViewItem

albo z Wielkiej Brytanii za 20 Funtow
http://cgi.ebay.com/Audition-and-Premiere-PC-version_W0QQitemZ7213269766QQcategoryZ3775QQrdZ1QQcmdZViewItem
Tylko ze w pierwszym wypadku musisz miec rodzinke w stanach[/url]


poniedziałek, 23 stycznia 2006, 10:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 15:55
Posty: 211
Lokalizacja: waw
Post 
robus2000
Wiesz... za 250 dolcow to sa kursy obslugi AP 1.5 ;)


poniedziałek, 23 stycznia 2006, 11:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Maciejooo napisał(a):


A ta rodzinka to niby po co :?: :wink:

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


poniedziałek, 23 stycznia 2006, 11:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 15:55
Posty: 211
Lokalizacja: waw
Post 
A poto ze jak kupujesz na ebayu, to niewielu chce Ci wyslac towar do Europy ;) Poza tym strasznie wtedy zdzieraja na przesylce. A rodzinka to zawsze znajdzie kogos, kto leci do Polski ze znajomych i chetnie wezmie ze soba jedno pudeleczko wiecej dla rodakow. Tak zakupilem wlasnie kamere ;):D


poniedziałek, 23 stycznia 2006, 22:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01
Posty: 388
Lokalizacja: Zabrze
Post 
witam
masz rację Maciejooo, jeszcze słabo znam angielski, przepraszam Beo i Was, za wprowadzenie w błąd
pozdrawiam


wtorek, 24 stycznia 2006, 00:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Maciejooo napisał(a):
A poto ze jak kupujesz na ebayu, to niewielu chce Ci wyslac towar do Europy ;) Poza tym strasznie wtedy zdzieraja na przesylce. A rodzinka to zawsze znajdzie kogos, kto leci do Polski ze znajomych i chetnie wezmie ze soba jedno pudeleczko wiecej dla rodakow. Tak zakupilem wlasnie kamere ;):D


W tej konkretnej aukcji akurat jest opcja wysyłki "Worldwide", więc nie ma problemu z wysyłką... a kost przesyłki... zawsze trzeba to wkalkulować. :)

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


wtorek, 24 stycznia 2006, 09:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL