Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 13:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 transparency w adobe premiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 24 listopada 2005, 11:52
Posty: 11
Post transparency w adobe premiere
Witam, musiałem zformatować system, po instalcji systemu i później adobe premiere mam nieaktywną funkcję "transparency". Wcześniej nie miałem z tym problemu. Co mam zrobić? Aby "transparency" było aktywne muszę coś doinstalować?

Bardzo proszę o szybką pomoc i pozdrawiam


czwartek, 16 marca 2006, 15:40
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Jaka to wersja Premiere?
Być może sekwencję video należało położyć na Video 2 zamiast Video 1, czy, 1_A-B zależnie od wersji programu.
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


poniedziałek, 20 marca 2006, 12:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 24 listopada 2005, 11:52
Posty: 11
Post dzięki
dzięki za pomoc, przecież to logiczne że ma być na wyższej ścieżce... wiedziałem o tym i ... zapomniałem heh

dzięki


wtorek, 28 marca 2006, 12:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL