Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 14:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Bląd z dzwiękiem w AP 2.0 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post Bląd z dzwiękiem w AP 2.0
Rendering trwa az tu nagle wyskakuje blad [..\AP\Inc\BE/Audio/AudioSubBuffor.h-105]
Dalem dalej i tak sobie wyskakiwalo do zakonczenia renderingu. Ogladam juz zrenderowany projekt i co, obraz wporzadku ale dzwiek sie zwiesil w pewnym miejscu. Szukam ci ja tego miejsca na timelinie i sie okazuje ze przejscie miedzy jedna a druga sciazka przekroczylo swoje mozliowsci (chodzi i o to jak zaznaczone jest przejscie gdzie brakuje juz materialu, taki linie ukosne na przejsciu).

A teraz pytanie jak mozna tego uniknac. Czy trzeba cos ustawic czy poprostu strzec sie czegos takiego jak ognia ??? (w AP 1.5 nie bylo z tym problemu)

POZDRAWIAM


czwartek, 20 kwietnia 2006, 22:49
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 20 września 2004, 13:59
Posty: 51
Lokalizacja: Kalisz
Post 
Dzięki kolego że to napisałeś. Już się wystraszyłem że ponad 3-tygodniowy projekt pójdzie na marne. Wystarczyło pousuwać wszystkie przejścia (Constatnt Gain i Constatnt Power)w ścieżce audio i już jest ok. Tez uważam że to jakiś błąd w programie. Może jest na do jakaś łatka?

_________________
Canon MVX200i, SONY HDR-CX130E


niedziela, 11 marca 2007, 10:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL