|
|
|
Teraz jest czwartek, 25 lutego 2021, 16:03
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Biała otoczka wokół filmu
Autor |
Wiadomość |
Roberto1
Stały bywalec
Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42 Posty: 84 Lokalizacja: podkarpackie
|
 Biała otoczka wokół filmu
Witam wszystkich. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Jak można zrobić w AP Pro na filmie taką białąotoczkę wokół filmu. tak jakby film się z mgły wyłaniał. Wokół białe i lekko ścieniowane do środka. Czekam na odpowiedź
|
czwartek, 25 maja 2006, 12:46 |
|
 |
zet120
Aktywny bywalec
|
Możliwości jest kilka, a generalnie wszystkie oparte o maski.
Możesz zastosować gotowe, animowane np. takie lub wykonać je samemu, choćby w "Titlerze" AP Pro.
Poczytaj stronkę.
Powodzenia.
|
czwartek, 25 maja 2006, 14:38 |
|
 |
mmstudio
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33 Posty: 932 Lokalizacja: Poznań
|
 Re: Biała otoczka wokół filmu
Roberto1 napisał(a): Witam wszystkich. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Jak można zrobić w AP Pro na filmie taką białąotoczkę wokół filmu. tak jakby film się z mgły wyłaniał. Wokół białe i lekko ścieniowane do środka. Czekam na odpowiedź Podaj maila, to Ci wyślę gotowy plik. [ Dodano: Czw Maj 25, 2006 7:40 pm ]GrassHoppeR napisał(a): mmstudio napisał(a): Roberto1 napisał(a): Witam wszystkich. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Jak można zrobić w AP Pro na filmie taką białąotoczkę wokół filmu. tak jakby film się z mgły wyłaniał. Wokół białe i lekko ścieniowane do środka. Czekam na odpowiedź Podaj maila, to Ci wyślę gotowy plik. pewnie, i w ten sposób na pewno nauczysz go myślenia. jakie to typowe, najlepiej gotowca. a potem cię będzie męczył o pierdoły, bo nie będzie wiedział skąd, dlaczego i po co... mam nadzieję, że się mylę. pozdrawiam
Hmm... Masz rację, ale uznałem, że szybciej mu przeslę taka prosta grafikę Photoshop'ową niz po kolei napisze jak to wykonac samemu, choć to dziecinnie proste i zrobienie tego nie zajmuje więcej niż dwie minuty.
Pozdrawiam
|
czwartek, 25 maja 2006, 18:26 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|