|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 06:19
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
nakładanie kilku klipów , obrazów na siebie
Autor |
Wiadomość |
TeTris
Nowy
|
 nakładanie kilku klipów , obrazów na siebie
na wstępie chciał bym napisać że szukałem po forum odpowiedzi mna moje pytanie ale nie znalazłem , ( szukalem w opcji szukaj ale nie wiedziałem jak to sformułować ). więc nie bijcie i nie banujcie jak juz taki temat wcześniej był.
A więc chodzi mi o nałożenie kilku klipów na siebie ( wiece coś w stylu warstw jak w photoshopie ) np:
Leci sobie klip a w pewnym momencie na nim pojawia się z efektem obrazek jakiś i potem znika a klipa dalej leci, tu macie vid tego co chcem zrobić :
tu -2MB
wiecie jak to zrobić w adobe premiere ?
Ja prióbiwałem coś sam wykombinować na kilku kanałach video ale bez skutku , nie mogłem tego złożyć ""do kupy ""
prosze o pomoc 
|
poniedziałek, 8 maja 2006, 15:10 |
|
 |
cactus-corp
Aktywny bywalec
|
Nieprawidłowy adres strony (error 404)
|
niedziela, 21 maja 2006, 00:38 |
|
 |
Bart51
Nowy
|
Nie widziałem video ale mniej wiecej wiem o co chodzi. Druga sciezka ktora ma sie pojawiac musi byc na timelinie video 2. Ustawiasz ja odpowiednio w miejscu w którym ma sie pojawic w stosunku do video 1. Nastepnie zaznaczasz video 2 i biezesz funkcje motion i ustawiasz klip wedlug swoich potrzeb.
Pozdrawiam 
|
niedziela, 21 maja 2006, 09:40 |
|
 |
crstone
Aktywny bywalec
|
|
niedziela, 21 maja 2006, 12:47 |
|
 |
TeTris
Nowy
|
elo , sorki że nie odpisywałem ale myślałem że mnie olaliście
krótko mówiąc chodzi mi o : Nakładanie klipów na inne klipy
próbowałem to co radził mi bart 51 ale nie wiem co ustawic w montion bo jak wwale te 2 klipy to przy play odtwarza mi tylko tą 2 ścieżke vid 2 , zamiast pojawiac sie w tle ściezki pierwszej vid 1
oto działający link do filmiku :
Cytuj: http://patryk.thps4.w.interia.pl/Bez%20tytułu.wmv
help please
|
sobota, 27 maja 2006, 18:12 |
|
 |
GrassHoppeR
Moderator
|
aaaa no więc nie klipy, a napisy.
jeśli zrobisz napisy z przezroczystością (w np. fotoszopie) to jak przeciągniesz na tajmlajn to zaznacz w transparency alpha matte (albo inne, np. white alpha np. dla fotoszopa).
można też inaczej, ale na razie wystarczy
pozdrawiam
sobota, 27 maja 2006, 18:49 |
|
 |
TeTris
Nowy
|
spoko już zajarzyłem jak to się robi wielkie dzięks za pomoc.
|
sobota, 27 maja 2006, 20:35 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|