|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 06:35
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Roberto1
Stały bywalec
Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42 Posty: 84 Lokalizacja: podkarpackie
|
 Jka nagrać film na vhs
W jaki sposób nagrać film na kasetę vhs? Mam kartę telewizyjną. Nie wiem czy tam mam podłączyć magnetowid czy do wyjścia karty telewizyjnej. Jak to wogóle wszystko poustawiać.
|
czwartek, 25 maja 2006, 14:03 |
|
 |
dfg
Aktywny bywalec
|
karta tv nic nie da. Musisz mieć wyjście wideo w karcie graficznej. Łączysz (nawet cinchami) wyjście na karcie z wejściem w magnetowidzie. Kupujesz przejściówkę od mini Jacka do cincha i łączysz wyjście liniowe karty muzycznej z wejściem audio w magnetowidzie.
|
czwartek, 25 maja 2006, 15:48 |
|
 |
Roberto1
Stały bywalec
Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42 Posty: 84 Lokalizacja: podkarpackie
|
Dzięki dfg, a muszę w ustawieniach karty coś zmieniać- rozdzielczość czy coś z tych rzeczy?? Mam kartę GeForce FX5200 z wyjściem telewizyjnym. Czy coś muszę grzebać w ustawieniach czy już nic nie trzeba??
[ Dodano: Czw Maj 25, 2006 9:44 pm ] No i oczywiście chce nagrać projekt stworzony w AP Pro
_________________ NV GS400 + DODATKI Nikon D40, SONY F-717
|
czwartek, 25 maja 2006, 20:43 |
|
 |
switkowski1
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51 Posty: 491 Lokalizacja: Kozienice
|
Pewnie musisz włączyć TV-out. Tak jest przy Radeonach.
Pozdrawiam
_________________ Stanisław
|
piątek, 26 maja 2006, 13:28 |
|
 |
GrassHoppeR
Moderator
|
używanie tv out nie jest najlepszym pomysłem...
proponuję pożycz od kogoś kamerę i zgraj przez fi-wi
ewentualnie nagraj dvd i przegraj na vhs...
pozdro
piątek, 26 maja 2006, 13:52 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|