Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 22:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Zielony w Premiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 15 czerwca 2006, 07:04
Posty: 9
Post Zielony w Premiere
Witam!
Mam problem z Adobe Premiere 6.0 trial chodzi o to że nie umiem zrobić nic bardziej zaawansowanego(tzn umiem powkładać klipy dodać muzę itd) Np dodaje do klipu efekt ale kiedy puszczam ten fragment to nic sie nie zmieniło podobnie z przejściami próbowałem różnych rzeczy ale jakoś nic.Wiem że to nie może być aż tak skoplikowane ale nie umiem do tego dojść więc moja prośba-czy jest jakiś tutorial do tego programu bo help był chyba pisany przez(ach nie będe się denerwował) żadnych zdjęć prawie jest opisane co MOZNA zrobic ale nie jak!!!!!!Chciałbym kupić AP elements ale najpierw chciałbym sprawdzić czy to program odpowiedni dla mnie proszę o pomoc.
Dzięki i pozdrawiam
Tomek :D


sobota, 17 czerwca 2006, 11:28
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
podglądasz trzymając Alt i przeciągając wskaźnik po podziałce nad tajmlajnem, możesz też wyrenderować (enter) całość lub zaznaczony fragment albo ustawić realtime preview.

pozdrawiam

_________________
Obrazek


sobota, 17 czerwca 2006, 20:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 15 czerwca 2006, 07:04
Posty: 9
Post -
To znaczy że jak wkładam przejście czy efekt to mogę go zobaczyć dopiero po zapisaniu jako avi(lub tym podglądem z alt lub enter)?
Czy dobrze myślę?


niedziela, 18 czerwca 2006, 07:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Dobrze myślisz.

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


niedziela, 18 czerwca 2006, 11:21
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 15 czerwca 2006, 07:04
Posty: 9
Post Hmm
Problem w tym że po zapisaniu wcale tych efektów nie ma to jednak coś jeszcze trzeba zrobić chyba?!POMOCY;)


środa, 21 czerwca 2006, 11:59
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 czerwca 2006, 15:21
Posty: 61
Post 
Trzeba wyrenderowac fragment z przejsciem.
Proponuje przejsc na Premiere Pro 2.0. Tam masz podglad efektow w czasie rzeczywistym.
Nic nie trzeba robic. Efekty widac od razu.

_________________
Pozdrawiam.
Amorek.


środa, 21 czerwca 2006, 15:32
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 15 czerwca 2006, 07:04
Posty: 9
Post Hłe hłe ;)
Bardzo chętnie tyle że nie mam akurat drobnych przy sobie(900zł;))
Ale już opanowałem ten sposób najpierw jade sobie altem a jak zrobie większy fragment to robie preview!Kupiłem właśnie Premiere Elements za 130zł i mam nadzieje że będe zadowolony a bez was nie poradziłbym sobie!
WIELKIE Dzięki!!!
Pozdro


piątek, 23 czerwca 2006, 19:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL