Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 08:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Zdjecia w Adobe Premiere 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 4 listopada 2005, 23:35
Posty: 18
Post Zdjecia w Adobe Premiere
Witam mam duze zdjecia tzn. wysoka rozdzielczosc i chcialme zrobic sobie wstep z tych zdjec w AP, ale jak je wrzuce to mam cos takiego ze niema na calym obrazie zdjecia tylko jest sam srodek tak jakby w powiekszeniu. Wiec zmniejszylem rozdzialke na 800/600 i tak samo zdjecie nie jest cale tylko efekt tak jak wyzej. Co zrobic zeby po wrzuceniu zdjec do AP byly one idealnie na obrazie ?


wtorek, 4 lipca 2006, 13:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post 
Nie musisz zmieniac rozdzielczosci zdjecia ale 800x600 wystarczy. Wejdz sobie w zakladke effects controls i tam pobaw sie funkcja scale a napewno wszystko ci sie rozjasni.

POZDRAWIAM


wtorek, 4 lipca 2006, 14:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
zdjęcia skaluj do 720x576 px, jak masz jakieś szpary to wstawiaj tło

pozdrawiam


wtorek, 4 lipca 2006, 14:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Ewentualnie w przypadku AP Pro1.5, 2.0:
Project/Project Settings/General zaznacz opcję:

Obrazek

Zdjęcia będą automatycznie skalowane do rozmiaru klatki video podczas dodawania do projektu.(dłuższy bok)


wtorek, 4 lipca 2006, 15:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 4 listopada 2005, 23:35
Posty: 18
Post 
dzieki wielkie wlasnie dokladnie o to mi chodzilo a niemoglem znalezc :) Najlepiej zrobic tak jak mowi @zet120 i wszystko sie skaluje do rozmiarow takich jak powinny byc
pozdrawiam


wtorek, 4 lipca 2006, 16:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
zet120 napisał(a):
Ewentualnie w przypadku AP Pro1.5, 2.0:
Project/Project Settings/General zaznacz opcję:

Obrazek

Zdjęcia będą automatycznie skalowane do rozmiaru klatki video podczas dodawania do projektu.(dłuższy bok)


mi też bez kitu wielkie dzięki :D


wtorek, 4 lipca 2006, 17:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL