Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 22:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Adobe - problem z exportem tiimeline :((( 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 5 września 2006, 13:40
Posty: 1
Post Adobe - problem z exportem tiimeline :(((
Wlasnie skonczylem montowac video, ktore robilem pare dni. To moja pierwsza praca z Premiere 6.0. Gdy chcialem wyeksportowac plik (exprt timeline to movie) to wyskoczyl komunikat "There are no clips to bulid". O co chodzi?? Co sie stalo? Wszystko jest na swoim miejscu!

Kiedy testowalem funkcje programu na malych pliczkach (jeden, dwa klipy) to wszystki eksportowalo bez problemu.

Film musze zrobic na zaliczenie do szkoly. Czy ktos moze mi pomoc? Zupelnie nie potrafie sobie z tym poradzic:(((


wtorek, 5 września 2006, 13:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
moze musisz kupic sobie orginal? :twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

_________________
:mrgreen:


wtorek, 5 września 2006, 13:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
hej

W oknie ustawień eksportu są ustawienia... musisz zaznaczyć w zakładce Range -> Work Area Bar, jeśli chcesz eksportować pomiędzy IN point'em a OUT point'em lub zaznaczyć "entire sequence" jeśli chcesz wyeksporotwać całą sekwencję

pozdrawiam


wtorek, 5 września 2006, 15:13
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL