Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 07:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 AP pro sciazka dzwiekowa 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post AP pro sciazka dzwiekowa
WitaM!
Wrzucam jakis klip na time line pozniej nastepny i lacze je jakims przejsciem. Teraz mam pytanie jak w jednym z tych klipow zmienic ustawienia dzwieku np dodac echo lub uzyc EQ zeby to nie wplywalo na sciezke z drugiego klipu. Bo gdy wchodze w audio mixer mam tam audio 1,2 itd. ale gdy tram cos ustawie efekt wplywa na cala sciezke np "audio 1" czy jest mozliwosc jakos wplynac na to zeby ingerowac w sciezke dzwiekowa danego klipu a nie na calej dlugosci audio 1 wprowadzac zmiany?


wtorek, 5 września 2006, 19:08
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 15 listopada 2004, 18:21
Posty: 48
Post 
Może zobacz w podobny sposób jak to robisz z efektami video, nakładając dany efekt dzwiękowy na wybrany lkip dzwiekowy jeżeli potrzeba na pół klipu proponuję np.przeciąc klip na pół i wtedy nałożyc efekt na to itd. Jeżeli to jakis wiekszy reverb warto przedłużyc klip aby sie nagle nie konczył efekt a właściwy dzwięk zjechać do zera klatkami kluczowymi. Bedzie słyszalne wybrzmienie efektu.

_________________
Videowaldi..


wtorek, 5 września 2006, 21:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL