Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 02:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Problemy AP 6,5 i 2,0 Pro 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 12 sierpnia 2006, 12:20
Posty: 2
Post Problemy AP 6,5 i 2,0 Pro
witam, jestem tu nowy, dopiero zaczynam zabawe z Adobe Premiere, ale mam pare problemów i mam nadzieje, że mi pomożecie. Ale uwaga, będzie długo :)

Otóż miałem materiał w avi, który zacząłem składać w 6,5. Wszystko było pięknie, w oknie z materiałem źródłowym wszystko było git, dzwiek był, ale gdy wrzuciłem material na timeline, to audio teoretycznie było na nim, ale w podglądzie nic nie było slychac.
Nie wiem co to...

Wpadłem więc na genialny pomysł ściągnięcia AP 2,0 Pro. Wszystko było pięknie, dzwięk już był, ale program dodaje do materialu sam takaczarną ramke naokoło obrazu :? nie bardzo mi to pasuje, bo w starym projekcie tego nie było, i wygląda to kiepawo...
to pewnie jakiś błąd w ustawieniach, ale jeszcze nie ogarniam tegoprogramu i czuje się jak dziecko we mgle :)
Jeśli potraficie mi pomóc w którymś, z tych problemów, bede bardzo wdzięczny :D
Jeśli wyjaśniłem coś niejasno, to mówcie co - postaram sie jakoś lepiej ;)

pozdrawiam
adams 8)


środa, 13 września 2006, 20:24
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 6 maja 2005, 19:39
Posty: 122
Lokalizacja: Kraków
Post 
Problemem jest zły format materiału. Jest to za mały lub ma złe proprocje co do ustawień projektu, chyba, że projekt źle ustawiłeś. Tak to widzę

_________________
Pozdrawiam
ROBSON


środa, 13 września 2006, 22:24
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 12 sierpnia 2006, 12:20
Posty: 2
Post 
no dobrze, tylko dlaczego w 6,5 sie coś takiego nie pojawia, a w 2,0 Pro tak :?:


czwartek, 14 września 2006, 14:32
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 01:57
Posty: 27
Lokalizacja: Kielce
Post 
Bo widocznie w 6.5 dobrze ustawiles format:) A w PRO zle. Sprawdz jaka rozdzielczosc ma twoj plik avi i ustaw taka sama w programie i problem powinien zniknac. Jezeli przechwytywales w pelnym PAL-u to wynosi ona 720:576


piątek, 15 września 2006, 21:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL