Teraz jest poniedziałek, 13 lipca 2020, 10:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 strzałką po obrazie AP Pro 2.0 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 26 grudnia 2005, 20:42
Posty: 135
Lokalizacja: warszawa
Post strzałką po obrazie AP Pro 2.0
Witam i o rade pytam. Czy ruchomą strzałkę płynącą po obrazie zrobię w AP Pro 2.0 czy trzeba raczej cos takiego w AE próbować ?
Jeszcze inaczej czy maskę w AP Pro można jakoś przyciąć w kształcie prostej
strzałki i potem np poprzez disolve "pojawić ją " na ekranie ?
Wiem jak sie to robi w Macromedia Flash tam bym sobie strzałek narysował co nie miara :))

Bardzo dziekuje za odpowiedzi


sobota, 23 września 2006, 00:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Kossof napisał(a):
Czy ruchomą strzałkę płynącą po obrazie zrobię w AP Pro 2.0
gdyby sie uprzeć, to dałoby sie, ale prościej będzie zrobić to właśnie we flashu i zaimportować do premiere


sobota, 23 września 2006, 00:45
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 26 grudnia 2005, 20:42
Posty: 135
Lokalizacja: warszawa
Post 
hmm a w jakim formacie ze tak na szybko spytam ? swf czy co ?

[ Dodano: Sob Wrz 23, 2006 2:04 am ]
a pewnie w quick time mov


sobota, 23 września 2006, 00:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Cytuj:
a pewnie w quick time mov
z kompresją Animation


sobota, 23 września 2006, 09:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL