Teraz jest czwartek, 9 lipca 2020, 07:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 SmartSound w Premiere Pro2 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 10:55
Posty: 22
Post SmartSound w Premiere Pro2
Witam.
Podobne pytanie zadałem na innym forum ale po przeczytaniu innych wątków zrozumiałem, że to był wielki błąd. :mrgreen:
Zatem pozwolę sobie zadać to pytanie tutaj.
Jak zainstalować plugin do Pro2 aby możliwe było korzystanie z bibliotek SmartSound.
O ile w Pro1.5 nie było problemu to w wersji Pro2 instalator plugina wyświetla info, że nie znalazł na dysku odpowiedniego folderu.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.


czwartek, 5 października 2006, 11:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
A nie jest przypadkiem tak, że trzeba w takiej sytuacji ręcznie wskazać katalog z pluginami AP


czwartek, 5 października 2006, 11:21
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 10:55
Posty: 22
Post 
Dziękuje za odpowiedź. :-)
Niestety instalator nie daje takiej możliwości.
Po uruchomieniu wyświetla komunikat, że nie może odszukać katalogu i koniec.


czwartek, 5 października 2006, 11:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Dziwne, a jaka wersja samrsounda, może w tym tkwi problem. Instalowałem kiedyś ss pod premiere 2 i jedynym problemem (mimo doinstalowania wszystkich poprawek) jaki zauważyłem było wyłączanie sie premiera przy tworzeniu ścieżek dłuższych niż 5 minut


czwartek, 5 października 2006, 11:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 10:55
Posty: 22
Post 
Jeżeli chodzi o wersję to niestety nie wiem.
Prawdę mówiąc myślałem do tej pory, że instnieje tylko jedna przeznaczona do AP Pro1.5. Owszem po zainstalowaniu należało uaktualnić plugin do wersji bodajże 3.02, a sam moduł Quicktracks do 3.0.3.0.
Niestety jak poradzić sobie w przypadku Pro2 nie wiem.


czwartek, 5 października 2006, 12:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Przypomniało mi sie, że przed instalowaniem smartsounda skorzystałem z takiego małego programiku, w którym podaje sie ścieżke do katalogu z pluginami do AP i dopiero można instalować ss. Program do ściągnięcia z oficjalnej strony ss


czwartek, 5 października 2006, 17:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Witam.
Nareście jakiś temat poświęcony mojemu ulubionemu pluginowi. :wink:
Zasadniczo istnieją dwie możliwości.
1.Jeżeli masz na dysku poprzednią wersję Premiera to skopiuj plik ImporterQuicktracks.prm do analogicznego folderu APP2.
2.Jak wcześniej napisał Damian ściągnij, a potem uruchom ten pliczek.

Powodzenia.


czwartek, 5 października 2006, 18:53
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 10:55
Posty: 22
Post 
No witam i dziękuję za kolejne podpowiedzi.
Rzeczywiście instalacja tego fixa rozwiązuje problem.
Dzięki raz jeszcze.


piątek, 6 października 2006, 10:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL