Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 14:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Adobe Premiere Elements 3.0 problem przy instalacji/??? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 22:55
Posty: 60
Lokalizacja: Warszawa
Post Adobe Premiere Elements 3.0 problem przy instalacji/???
Witam mam program Adobe Premiere Elements 3.0 i instaluje go na poczatku instalacji program podaje ze nie spelniam wymagan minimalnych pisze ze nie mam obslugi SSE2.
posiadam amd barton 2600+ (posiada SSE), epox kt600 8krai, 1280mb ramu twinmos cl2.5 400mhz,vga 9800se 256mb, sound audigy 2zs, sata2 wd 250gb + 80gb ata wd. wszytko powinno byc oki>?>? jak go mam zainstalowac??


piątek, 13 października 2006, 23:16
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4619
Lokalizacja: Tczew
Post 
Miałem ten procesor. Niestety faktycznie nie posiada obsługi instrukcji SSE II.

_________________
最诚挚的问候


sobota, 14 października 2006, 11:02
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 22:55
Posty: 60
Lokalizacja: Warszawa
Post 
tak zgadza sie nie posiada sse2 ale czy moge sobie w tym wypadku darowac ten program ?? czy jest jakas mozliwosc jego instalacji u mnie?? z tego co widze to chyba nie ma:(


sobota, 14 października 2006, 12:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Kiedyś już pisałem o tym, że pewien gość pomajstrował w instalatorze i program zainstalował ale pierwsza próba uruchomienia i zonk.
Temat dotyczył co prawda AP Pro2 ale myśle, że z Elements będzie podobnie.
Wniosek to wymiana procesora lub zmiana programu.


sobota, 14 października 2006, 19:05
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 22:55
Posty: 60
Lokalizacja: Warszawa
Post 
korzystam z pinnacle 10.6 i jestem zadowolony ale chcialem poznac jak sie korzysta z adobe a tu nici:( wiec narazie zostane przy tym programie a moze w najblizszym czasie zmienie procesor:) dzieki


sobota, 14 października 2006, 22:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL