Teraz jest czwartek, 24 stycznia 2019, 10:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 jak zmieńić wielkość proporcje okna sequence? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 11:12
Posty: 4
Post jak zmieńić wielkość proporcje okna sequence?
Materiał został nagrany w formacie 16:9 a w premierze 2.0 w oknie : Program:Sequence(w prawym górnym rogu) nie jest pokazywany w pełni, tzn. okno jest w formacie 4:3 i obcina boki ujęcia. Nie wiem jak to zmienić? Proszę o pomoc


poniedziałek, 30 października 2006, 11:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Dżizas... trochę pomyślunku! Używasz zaawansowanego softu, a nie potrafisz nawet utworzyć projektu we właściwym formacie?! Otwórz DV widescreen i wszystko będzie banglać! :roll:

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


poniedziałek, 30 października 2006, 13:21
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 11:12
Posty: 4
Post 
Richi_TDI napisał(a):
Dżizas... trochę pomyślunku! Używasz zaawansowanego softu, a nie potrafisz nawet utworzyć projektu we właściwym formacie?! Otwórz DV widescreen i wszystko będzie banglać! :roll:
\

Dzieki za pomoc, ale nie mogę znaleźć tej opcjii (albo jestem ślepy, albo wina tego , że mam triala...). Byłbym wdzięczny za bardziej szczegółowe pokierowanie, bo narazie nie balanga wszystko....
pozdro

[ Dodano: Pon Paź 30, 2006 2:02 pm ]
wiem, że to musi byc jakaś banalna sprawa, ale czasem z takimi najtrudniej sobie poradzić...w tym momencie pracuję na opcji scale to frame size, ale po co mi w podglądzie czarne pasy, jak można zmienić proporcje okna i mieć większy podgląd,,,

[ Dodano: Pon Paź 30, 2006 8:10 pm ]
juz wiem, że popełniłem błąd na początku nie wybierająć proporcji,przed stworzeniem projektu :?


poniedziałek, 30 października 2006, 13:51
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 29 września 2006, 13:22
Posty: 19
Post 
No właśnie, czy w premiere pro można po utworzeniu projektu jakoś zmienić jego podstawowe ustawienia (rozdzielczość, pixel ratio, audio, itp) tak jak w jego niższych wersjach ?


poniedziałek, 30 października 2006, 22:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL