Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 23:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 podział AP na dwa monitory 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post podział AP na dwa monitory
WitaM!
czy jest mozliwosc podzialu interfejsu AP na dwa monitory ? Chcialbym na jednym miec TimeLine z oknami podgladu a na drugim paski z narzedziami, efectami i reszta czy jestto mozliwe ?? posiadam grafike GF 7600GT


sobota, 4 listopada 2006, 14:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
jest


sobota, 4 listopada 2006, 15:27
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post 
Damian moze troszki wiecej szczegolow jak masz czas z gory dzieki !!


sobota, 4 listopada 2006, 16:00
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2004, 00:49
Posty: 66
Lokalizacja: Warszawa, choć Ostrołęka
Post 
tak chyba troszeczkę nie rozumiem... podłączasz drugi monitor no i masz rozszerzony pulpit... na dwa monitory... i robisz co dusza zapragnie... przynajmniej na Radeonach jest to możliwe
Pozdrawiam
Michał.


sobota, 4 listopada 2006, 16:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
po prostu przeciagasz okna i palety na drugi monitor


sobota, 4 listopada 2006, 16:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 10 sierpnia 2006, 18:38
Posty: 57
Post 
Na kartach GeForce jest funkcja nviev. Poszukaj w ustawieniach karty. Znajdź podział poziomy i viola'. Potem już tylko rozstawiasz sobie elementy tak jak ci pasuje. Sam tak robię i jest to o tyle wygodne, że mam więcej miejsca na rozbudowany timeline i podgląd w dużych rozmiarach.

_________________
Sony HDR-FX1 -> Studio TVZ
Sony VX2100 -> Studo Foto-Fox
Panasonic NV-GS75EP -> dom


sobota, 4 listopada 2006, 18:20
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post 
myslalem ze z poziomu AP mozna cos takiego zrobic ale teraz juz wiem wielka dziekoweczka @ll za pomoc :-)
pozdrawiam!


sobota, 4 listopada 2006, 23:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL