Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 23:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 minitor i tv AP 1.5 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 17:56
Posty: 18
Post minitor i tv AP 1.5
mam kłopot... chciałbym montować w AP 1.5 kożystając z monitora i TV używając karty GF 7600GT na monitorze chciałbym mieć timeline i inne funkcje a na TV ekran z podglądaem. Niestety nie mogę przeciągnąć ekranu gdzie wyświetla się obraz w AP do TV. coś jest zablokowane ale nie wiem co... poradźcie jak to uzyskać... z góry dzięki


niedziela, 5 listopada 2006, 22:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
W 1.5 żeby przenieść okna surce i view na drugi monitor trzeba "odmaksymalizować" główne okno programu i naciągnąć je na dwa monitory i dopiero wtedy można swobodnie przenosić okna, ale z telewizorem takie coś chyba nie wyjdzie.


niedziela, 5 listopada 2006, 23:47
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 10 sierpnia 2006, 18:38
Posty: 57
Post 
http://www.forumwideo.pl/viewtopic.php?t=18892

_________________
Sony HDR-FX1 -> Studio TVZ
Sony VX2100 -> Studo Foto-Fox
Panasonic NV-GS75EP -> dom


środa, 8 listopada 2006, 21:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL