Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 18:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Brak dzwięku podczas tworzenia w czasie rzeczywistym o po ex 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 11 listopada 2006, 23:59
Posty: 1
Post Brak dzwięku podczas tworzenia w czasie rzeczywistym o po ex
Nie wiem co się stało. Możliwe że wcisnąłem jakiś skrót. Od razu przestałem słyszeć dzwiek, tzn prawie ponieważ jak podgłośnie wszystkie możliwe parametry (nie w adobe lecz w akcesoriach win xp) to ledwo, ledwo słychać. Bardzo proszę o pomoc. Skończyłem prawie robić film, no i tu masz pod koniec taki psikus. Być może ktoś miał podobny problem.
Pozdrawiam Stachu


niedziela, 26 listopada 2006, 22:07
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 22:55
Posty: 167
Lokalizacja: Łajszczew ;)
Post 
Po lewej stronie na time line przy dźwięku musisz mieć sygnaturkę głośnika, jeżeli nie masz to kliknij w tym miejscu i problem rozwiązany :D


poniedziałek, 27 listopada 2006, 02:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL