Teraz jest wtorek, 24 listopada 2020, 12:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Adobe Premiere 6.5 - problem... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 30 listopada 2006, 16:49
Posty: 2
Post Adobe Premiere 6.5 - problem...
Mam problem w Adobe Premiere 6.5 :/.. Gdy robie sobie film i po zrobeniu 1/8 mojego filmu zapisuje projekt.. ale.. gdy chce go wlaczyc na drugi dzien i robic dalej to jak go wlanczam to wmiejscu gdzie jest Video1, Vide2, Audio1 itd. nie ma nic a na filmach i zdjeciach gdzie np. pisalo "atak" to pisze -1.. i tak na kazdym pliku.. czego to jest przyczyna? jak moge to usunac??

do zalacznika dodaje obrazek jak to wyglada...


czwartek, 30 listopada 2006, 16:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
wielokrotnie było o tym na forum poszukaj!!!

_________________
Powoli do celu...


czwartek, 30 listopada 2006, 18:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 30 listopada 2006, 16:49
Posty: 2
Post 
moze bys mi podal linka ?? jestem poczatkujacy nie ?? nie wiem w jaki sposob mam to szukac ?? jak jestes taki pomocny to podaj linka i pomoz a nie nabijaj sobie posta takim glupim gadaniem


czwartek, 30 listopada 2006, 18:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
ja pier... jak ludzie są leniwi :evil:

http://www.forumwideo.pl/viewtopic.php? ... i+premiere

http://www.forumwideo.pl/viewtopic.php? ... i+premiere

http://www.forumwideo.pl/viewtopic.php? ... i+premiere

_________________
Powoli do celu...


czwartek, 30 listopada 2006, 18:49
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 kwietnia 2003, 21:14
Posty: 25
Post AP 6.5 i "-1"
cześć. mam czasem ten sam problem..najlepsze rozwiązanie..bez brudzenia sobie rąk...zainstaluj nowszą wersję AP np. Pro albop Pro 1.5 albo wyżej ( ja tak robię przy pomocy Pro) i otwórz ten projekt w nowszyjm premierze. Projekt będzie widzoczny. Zgraj go do momentu zrobienia..a resztę dalej montuj w AP 6.5 jak nie potrafisz w wyższej wersji. Pozdrawiam (w razie jakichś pytań...buszek_m@interia.pl)


piątek, 1 grudnia 2006, 01:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL