Teraz jest wtorek, 24 listopada 2020, 11:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Stop klatka przez jakiś zadany czas...? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 24 listopada 2006, 09:36
Posty: 211
Lokalizacja: Piła
Post Stop klatka przez jakiś zadany czas...?
Chciałbym uzyskać coś takiego- film sobie leci i nagle zatrzymuje się na 5 sek. (przy czym najlepiej by było, żeby to zatrzymane ujęcie było indywidualnie edytowalne) no i film rusza dalej.
W AP 2.0 jakby co...
Z góry dzięki.

_________________
W chwili obecnej choruję na gardło. To źle się odbija na wenie twórczej.


sobota, 30 grudnia 2006, 00:01
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 24 stycznia 2006, 17:22
Posty: 118
Lokalizacja: Szczecin City
Post 
Prawy przycisk na klipie i opcja Frame Hold. Gdy robisz stop klatkę, usuń na niej przeplot.


sobota, 30 grudnia 2006, 01:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 24 listopada 2006, 09:36
Posty: 211
Lokalizacja: Piła
Post 
A co z tymi "podfunkcjami"? Jak okreslić czas trwania wstrzymanej klatki?
Co z "in point, out point, marker 0 ?

_________________
W chwili obecnej choruję na gardło. To źle się odbija na wenie twórczej.


sobota, 30 grudnia 2006, 20:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL