Teraz jest wtorek, 24 listopada 2020, 11:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 TitleDeko i Premiere Pro po raz drugi 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42
Posty: 84
Lokalizacja: podkarpackie
Post TitleDeko i Premiere Pro po raz drugi
Witam Wszystkich. Piszę drugiego posta na ten sam temat ponieważ nie było żadnego odzewu.
Zainstalowałem sobie program do napisów TitleDeko no i jest problem.Włączyłem TitleDeko spod Adobe Premiere Pro, zrobiłem napis i jak to teraz zapisać żeby dodać ten napis na timeline.
Pozdrawiam, Robert

_________________
NV GS400 + DODATKI
Nikon D40, SONY F-717


poniedziałek, 22 stycznia 2007, 13:11
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 stycznia 2007, 18:43
Posty: 35
Post 
Z tego co pamietam, to tez kiedys pod PRO 15. zainstalowalem Title Deko. Po wybraniu z popmenu dodaj nowy TitleDeco (jaos tak) otwieral sie program i tworzyl napis.... F11 i F12 to bylo chyba wyjscie z zapisem zmian i bez ich zapisu (moze F10? - nie pamietam dokladnie). Po wyjsciu tworzyl sie lub nie plik z tytulem ktorego mozna bylo przeniesc na timeline. Problem ktorego nie umialem wowczas przeskoczyc, to zarejestrowac zbiorow TD w AP PRO. Po zapisaniu projektu, zamknieciu programu i ponowny otworzneiu projektu nie chcial mi odczytywac plikow z TD, twierdzac, ze jest to nierozpoznany program pliku. Pisze to z pamieci, wiec jelsi cos zamieszalem to przepraszam, ale te eksperymenty robilem chyba w 2005 roku.

pozdrawiam serdeczenie,

_________________
-----
fish

EoM


wtorek, 23 stycznia 2007, 23:28
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42
Posty: 84
Lokalizacja: podkarpackie
Post 
No nijak sobie nie mogę z tym poradzić. Jeśli ktoś jest wtajemniczony to wciąż czekam na podpowiedzi.

_________________
NV GS400 + DODATKI
Nikon D40, SONY F-717


środa, 24 stycznia 2007, 09:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 stycznia 2007, 18:43
Posty: 35
Post 
Opisz prosze krok po kroku co robisz.... np. jak wlaczasz TD spod AP?

_________________
-----
fish

EoM


środa, 24 stycznia 2007, 10:53
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42
Posty: 84
Lokalizacja: podkarpackie
Post 
Otwieram AP. W oknie Projects klikam prawym klawiszem myszy i wybieram - New Item - TitleDeko. Otwiera mi się TD. Robię napis, daję np Roll aby się napis przesuwał, no i co dalej, jak to zapisać aby powrócić do AP i móc dodać na timeline ten napis.
Czekam na odpowiedź.

_________________
NV GS400 + DODATKI
Nikon D40, SONY F-717


środa, 24 stycznia 2007, 11:58
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 stycznia 2007, 18:43
Posty: 35
Post 
Sprawdz klawisze funkcyjne..... i nie zamykaj TD, tylko przelacz sie pod okno pod spodem na AP. TD wywolany z AP musi byc otwarty. A czy ten TD byl dedykowany do AP PRO? Bo ja chyba jeszcze cos zmienialem w plikach konfiguracyjnych AP. Kurcze musialbym zainstalowac to wsyztsko na kompie, to moze bym sobie cos przypomnial. Nie mniej jednak jak juz pisalem, u mnie to nie dzialao, bo pozniej nie chcial AP wczytywac plikow TD, choc rozpozonawal jego rozszerzenia. A czy standardowy edytor napisow w AP, Ci nie wystarczy?

I jeszcze jendo, nie zapisuje Ci nowego obiektu, czy tez masz nowy obiekt, a nie chce Ci go przenisc na timeline?

_________________
-----
fish

EoM


środa, 24 stycznia 2007, 12:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL