Teraz jest poniedziałek, 30 listopada 2020, 06:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Premiere PRO 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 28 listopada 2006, 17:56
Posty: 21
Post Premiere PRO
Witam!
Czy jest jakaś możliwość zainstalowanie AP PRO na AMD-ku czy tylko program jest pisany pod INTELA.


wtorek, 30 stycznia 2007, 19:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
To nie jest program wyłącznie dla platformy opartej o CPU Intela. Na opakowaniu od programu masz podane wymagania systemowe. Jeśli natomiast pobrałeś triala to wymagania systemowe znajdziesz na stronie producenta. :)

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


wtorek, 30 stycznia 2007, 20:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 28 listopada 2006, 17:56
Posty: 21
Post 
dzięki!


wtorek, 30 stycznia 2007, 23:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 17:54
Posty: 344
Lokalizacja: Warszawa
Post 
APP od 2.0 nie chodzi na procesorach bez sse2, czyli na athlonach XP, sempronach XP i nie jestem pewny czy również nie łapią się w to semprony na s754. Na athlonach am2, s939 czy s754 APP 2.0 jaknajbardziej działa.

_________________
ETC Grupa Filmowa


wtorek, 30 stycznia 2007, 23:41
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: środa, 29 marca 2006, 14:59
Posty: 143
Post 
mam ten sam problem bo muszę się przesiąść z uleada na adobe, zobacz:
http://pl.wikipedia.org/wiki/SSE2
muszę zmienić procesor.
Pozdr.


środa, 31 stycznia 2007, 15:43
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 28 listopada 2006, 17:56
Posty: 21
Post 
dzięki za info!!! zaonstalowałem na celeronie i działa. Także też mnie czeka zmiana procka oczywiście na AMD!!!!
Pozdrawiam


środa, 31 stycznia 2007, 17:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 14 lutego 2007, 19:57
Posty: 2
Lokalizacja: Lębork
Post 
Witam mam problem. Czy powie mi ktos jak zainstalowac efekty Adoradże i Ixplode do Adobe Premiere 1.5 Pro ?? Sam jak narazie nie moge do tego dojsc. Bardzo bym prosil o pomoc


środa, 14 lutego 2007, 20:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Bodzio_Lebork napisał(a):
Witam mam problem. Czy powie mi ktos jak zainstalowac efekty Adoradże i Ixplode do Adobe Premiere 1.5 Pro ?? Sam jak narazie nie moge do tego dojsc. Bardzo bym prosil o pomoc

Nie wiem jak Xplode bo nie uzywam, ale Adorage chodzi bez problemu.
Wprawdzie dość dawno temu instalowałem ten pakiet ale z tego co pamiętam po samym zainstalowaniu nie był dostępny w efektach AP.
Trzeba było przekopiować pluginy z katalogu Adorage do katalogu Plugins, Premiere. Wtedy cały Adorage Magic był widoczny pod AP.


środa, 14 lutego 2007, 20:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Rozszerzając nieco wypowiedź kolegi mmstudio zainstaluj na początek najnowszą wersję wtyczki Adorage dostępną tutaj.
Potem już reszta w dowolnej kolejności i na pytanie instalatora poszczególnych części odznacz plugin do AP Pro.

Jeżeli chodzi o pakiet XPlode to musisz dysponować wersją 4.04 bo tylko ta poprawnie współpracuje z AP Pro1.5, 2.0.


środa, 14 lutego 2007, 20:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL