Teraz jest poniedziałek, 21 stycznia 2019, 12:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Problem z Adobe premiere 1.5 pro 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 12 marca 2007, 09:50
Posty: 4
Post Problem z Adobe premiere 1.5 pro
Witam
Zwracam się z prośbą o pomoc gdyż tracę powoli nadzieję.
Zassałem Adobe permiiere 1.5 pro w wersji testowej na 30 dni
Chciałem przedłurzyć jego działanie cofając datę w kompie, nie pomogło a zaszkodziło, pozostały czas pracy programu zniknoł.
Program przeinstalowałem, przywróciłem system z innego dnia, w desperacij usunołem całkowiće zassałem z innej stronki mysląc że to cos pomoże Chciałem spróbować wszystkiego, i nic.
Co mam robić jak go odblokować??
Z góry dzięki za pomoc


poniedziałek, 12 marca 2007, 15:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post 
Witam, wydaje mi się, że jedynym sensownym wyjściem jest format dysku c:, nie wiem na jakiej zasadzie to dokładnie działa, ale soft trialowy pozostawia w systemie ślad o swoim istnieniu i po wygaśnięciu okresu próbnego nic nie wskórasz, KUP full wersje--> to drugie wyjście :D

Pozdrawiam


poniedziałek, 12 marca 2007, 17:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Albo ściągnij triala wersji 2.0 i zainstaluj zamiast 1.5. Będziesz miał 30 dni.


poniedziałek, 12 marca 2007, 18:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
riding napisał(a):
Chciałem przedłurzyć jego działanie cofając datę w kompie, nie pomogło a zaszkodziło, pozostały czas pracy programu zniknoł.
jak można być aż tak naiwny


poniedziałek, 12 marca 2007, 18:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 12 marca 2007, 09:50
Posty: 4
Post 
Niestety wersja 2.0 nie odpala na moim kompie


poniedziałek, 12 marca 2007, 20:07
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 01:39
Posty: 89
Post 
Jak już ktos pisal wyzej - najlepiej postawic (czyli zainstalowac) caly system na nowo (formatujac przed tym partycje systemowa)- w tedy wszystkie pliki przechowujace dane o datach instalacji programow (tutaj premierki) znikną i bedziesz mial kolejne 30 dni. No chyba ze robiles jakas rejestracje - w tedy nie wiem czy przypadkiem te daty sie nie zapisuja na serwerach adobe. Ale to tez nie problem bo mozesz na czas instalacji odlaczyc neta i powinno pojsc bez problemu.
Mozesz sprobowac jeszcze -p jesli choc troche sie znasz na rejestrze systemu - w nim conieco wyczyscic. Tez powinno sie udac - i to bez reinstalki systemu. Jesli nie masz pojecia co to jest rejestr - to go zostaw bo potem moze sie nie obejsc bez reinstalki.


poniedziałek, 12 marca 2007, 21:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
Adobe przechowuje informacje w ukrytym folderze:

c:\Documents and Settings/USER/Dane aplikacji/Adobe/Premiere Pro/1.5

Wystarczy, że skasujesz zawartość folderu ADOBE i uruchomisz ponownie komputer.
Możesz też usunąć z rejestru wszystkie wpisy mające w nazwie ADOBE.
Po restarcie MUSI się dać zainstalować...

Pomocne narzędzie to także programik TOTAL UNINSTALL
Pozwala on instalować i odinstalowywać wszelakie aplikacje, także TRIALE ...


poniedziałek, 12 marca 2007, 21:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 12 marca 2007, 09:50
Posty: 4
Post 
Zrobiłem jak napisano po wyżej i nic jak nie działał tak nie działa


poniedziałek, 12 marca 2007, 23:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
To pozostaje Ci tylko format dysku systemowego i reinstalacja.
Przed instalacją premierka warto "zassać' i zainstalować programik "Total Uninstall" albo wykonać obraz partycji systemowej np. GHOST em


wtorek, 13 marca 2007, 08:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 12 marca 2007, 09:50
Posty: 4
Post 
Program "Total Uninstall" już zassałem przyda się na pewno.
Dzięki bardzo za pomoc.


wtorek, 13 marca 2007, 11:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL