Teraz jest poniedziałek, 30 listopada 2020, 19:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 dziwna ramka przy zapisie projektu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 29 marca 2007, 17:01
Posty: 2
Post dziwna ramka przy zapisie projektu
witam
mam wielki problem i prosze o szybka pomoc, mianowicie przy zapisie filmu z adobe juz do pliku w jakimkolwiek formacie, wywala mi taka czarna ramke wokol obrazu obraz jest wyposrodkowany a w kolo jest czarna ramka, jak to ustawic zeby tego nie bylo??

prosze o szybka pomoc z gory dziekuje


czwartek, 29 marca 2007, 17:08
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 stycznia 2007, 18:43
Posty: 35
Post 
Wydaje mi się, ze Twój klip ma mniejsza rozdzielczość, niż wielkość ustawiona przy tworzeniu projektu. Nie sprawdzałem tego, wiec przepraszam jeśli się pomyliłem w ocenie „z marszu”. Sprawdź proszę ustawienia projektu (Project/Project settings/General). Jeśli nie zgadzają się z klipem utwórz projekt na nowo i od nowa go złóż z prawidłowymi ustawieniami. Powodzenia!

_________________
-----
fish

EoM


piątek, 30 marca 2007, 00:37
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 29 marca 2007, 17:01
Posty: 2
Post 
wielkie dzieki... to jednak ustawienia projektu byly zle:/ ale juz poradzilem sobie z tym:D


sobota, 31 marca 2007, 19:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL