Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 21:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Jaka wersja z produktów Adobe? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 9 lutego 2007, 17:30
Posty: 127
Lokalizacja: Głuchołazy
Post Jaka wersja z produktów Adobe?
Witam! mam następujące pytanie: które z programów adobe ruszy na kompie opartym na procesorze AMD 32 Bit Sempron 3000+? Chiałbym zaczać np. poznać Adobe Premiere Elements, ale widzę ,że np. wersja 2.0 potrzebuje SSE2, o wersji 3.0 nie wspominając. A może jest jakas łatka symulujaca obecnośc rozkazów SSE2?


środa, 11 kwietnia 2007, 21:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
taką łatke to se na radiator możesz przykleić... nie da sie symulować nieistniejących rozkazów procka...

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 11 kwietnia 2007, 23:59
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 9 lutego 2006, 21:05
Posty: 44
Post 
Jeszcze moja uwaga
w premiere elements 2 obraz uzyskany na DVD jest zdecydowanie ładniejszy w elements 3 fajnie sie montuje itd ale obraz jest kiepski...
pozdrawiam


czwartek, 12 kwietnia 2007, 08:16
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL