Teraz jest wtorek, 2 marca 2021, 04:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 AP CS3 i AE CS3 Beta 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post AP CS3 i AE CS3 Beta
http://www.adobe.com/cfusion/entitlemen ... cs3preview
Można wreszcie przetestować :D


wtorek, 17 kwietnia 2007, 07:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Jak narazie podoba mi się wygląd nowej ikonki na pulpicie. :wink:
A tak na poważnie funkcjonalność wersji beta jest mocno ograniczona i to zarówno pod względem wyboru typu projektu jak i kodowania do wybranych formatów wyjściowych.
Interface znany z Pro2, jednakże do każdego dodanego klipu na Timeline oprócz efektu Opacity i Motion doszedł Time Remaping.


wtorek, 17 kwietnia 2007, 10:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
zet120 napisał(a):
Jak narazie podoba mi się wygląd nowej ikonki na pulpicie. :wink:
A tak na poważnie funkcjonalność wersji beta jest mocno ograniczona i to zarówno pod względem wyboru typu projektu jak i kodowania do wybranych formatów wyjściowych.
Interface znany z Pro2, jednakże do każdego dodanego klipu na Timeline oprócz efektu Opacity i Motion doszedł Time Remaping.

Zgadza się. Na pierwszy rzut oka zmiany są kosmetyczne. Jedynie ten Time Remapping i kilka innych drobiazgów. Ciekawa funkcją moze byc export to encore jednakże u mnie to polecenie jest nieaktywne. Pewnie skutki wersji beta :?


wtorek, 17 kwietnia 2007, 10:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Gdzieś wyczytałem, że Encore w CS3 ma być zintegrowany z AP.
Wkrótce się przekonamy.


wtorek, 17 kwietnia 2007, 11:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
zet120 napisał(a):
Gdzieś wyczytałem, że Encore w CS3 ma być zintegrowany z AP.
Wkrótce się przekonamy.

Też o tym słyszałem, tylko nie rozumiem co ma znaczyć zintegrowany?
Nie miał by byc dostepny jako osobny program? 8O
Byc może dlatego export to encore jest nieaktywny i potrzebna jest pełna wersja z dodatkowym modułem. Czas pokaże.


wtorek, 17 kwietnia 2007, 11:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
Ja podejrzewam ze zintegrowany znaczy że będzie można już nie eksportować z premiera do avika tylko w encorze będzie mozna ładować projekt z premiera :) ale wszystko się okaże

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


wtorek, 17 kwietnia 2007, 15:16
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL