Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 08:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 After Effects 7.0 a projekty z 6.5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post After Effects 7.0 a projekty z 6.5
Jak w temacie. Przesiadka aftera z wersji 6.5 PRO na 7.0 PRO i problem.
Z pośród bezcennych pięciu projektów otwierają się dwa, na pozostałych otwiera sie program i d... blada, klepsydra i nic.
Nic w nich szczególnego nie ma poza efektami z serii "CC", które oczywiście są doinstalowane i w dwuch pozostałych projektach chodzą.
Nie wiem czy jest jakaś metoda czy mam sie zabierać na nowo za tworzenie :(

Pozdrawiam

_________________
W pracy z komputerem, opieranie się na jakichkolwiek zasadach jest błędem.


środa, 25 kwietnia 2007, 20:30
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 16 marca 2007, 15:28
Posty: 18
Post 
hej.

sprobuj otworzyc AE 7, i zamiast robic File>Open, aby wczywac plik z 6.5, zrob File>Import.

powinno dac rade.

_________________
http://www.polygon.pl
http://www.polycam.pl


czwartek, 26 kwietnia 2007, 10:38
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 marca 2007, 21:29
Posty: 80
Lokalizacja: POLSKA łódzkie
Post 
Otwiera na bank kiedys ogladalem na http://www.creativecow.net/articles/aftereffects.html cos o tym takze tak mozesz poszukac ina pewno coś znajdziesz jakto zrobić.


czwartek, 26 kwietnia 2007, 14:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
veers napisał(a):
hej.

sprobuj otworzyc AE 7, i zamiast robic File>Open, aby wczywac plik z 6.5, zrob File>Import.

powinno dac rade.

niestety tego również próbowałem :cry:

Cytuj:
Otwiera na bank kiedys ogladalem na http://www.creativecow.net/articles/aftereffects.html cos o tym takze tak mozesz poszukac ina pewno coś znajdziesz jakto zrobić.


kurcze może kiepsko szukam ale jakoś nie widze nic na ten temat :roll:

_________________
W pracy z komputerem, opieranie się na jakichkolwiek zasadach jest błędem.


czwartek, 26 kwietnia 2007, 17:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Zainstaluj 6.5 i skoppiuj po kolei wszystkie warstwy.


czwartek, 26 kwietnia 2007, 18:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
-Damian- napisał(a):
Zainstaluj 6.5 i skoppiuj po kolei wszystkie warstwy.

BRAWO :idea:
Najgorzej jak się komuś coś wydaje... :wink:
Nie wiem dlaczego nie dopuściłem do siebie myśli że te dwie wersje mogą działać obok siebie w jednym systemie :roll:
Działa, wielkie dzięki :P

Pozdrawiam

_________________
W pracy z komputerem, opieranie się na jakichkolwiek zasadach jest błędem.


czwartek, 26 kwietnia 2007, 19:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL