Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 14:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 adobe premiere 2.0 problem z oknami clip i monitor 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post adobe premiere 2.0 problem z oknami clip i monitor
Zacznę od tego ze jestem posiadaczem monitora crt DELL 21"

Plyta AM2 MSI K9N SLI Platiunium NF-570
DDR-2 PC800 Geil dual 2x1 gb
AM2 MAD Athlon 64 x2 3800+

Po wlaczeniu programu wszystko działa jak należy jakosc obrazu w okienkach clip i monitor jest bez zarzutu . Po 1-2 godzinach pracy obraz zaczyna wariować . Przy ujeciach ruchu wyglada to jakby obraz sie podwajał , cos w stylu efektu Ghosting , lecz odstep czasowy miedzy klonami jest duzo mniejszy ..

Nie bardzo wiem w czym jest problem jak go zniwelować jeśli ktoś z was spotkał sie z takim problemem proszę o pomoc..


poniedziałek, 14 maja 2007, 13:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: adobe premiere 2.0 problem z oknami clip i monitor
softsport napisał(a):
Zacznę od tego ze jestem posiadaczem monitora crt DELL 21"

Plyta AM2 MSI K9N SLI Platiunium NF-570
DDR-2 PC800 Geil dual 2x1 gb
AM2 MAD Athlon 64 x2 3800+

Po wlaczeniu programu wszystko działa jak należy jakosc obrazu w okienkach clip i monitor jest bez zarzutu . Po 1-2 godzinach pracy obraz zaczyna wariować . Przy ujeciach ruchu wyglada to jakby obraz sie podwajał , cos w stylu efektu Ghosting , lecz odstep czasowy miedzy klonami jest duzo mniejszy ..

Nie bardzo wiem w czym jest problem jak go zniwelować jeśli ktoś z was spotkał sie z takim problemem proszę o pomoc..

Bardzo dziwne zachowanie programu ale na pewno nie jest to wina AP. Pracowałem na róznych wersjach AP a obecnie na 2.0 i takie zachowanie nie miało nigdy miejsca.Może masz cos z karta graficzną albo coś namieszane w systemie? Spróbuj może jeszcze ustawienia Playback setting i w obszarze desktop display mode spróbuj zmienić tryb na compatible lub accelerated GPU Effects.


poniedziałek, 14 maja 2007, 14:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Dziekuje za odpowiedz . Sprawdziłem wedlug uwag i nic to nie daje. Dodatkowo sprawdziłem instalujac 6.5 i taki problem nie występuje. Nie wiem co zrobic jest to strasznie uciążliwe dla oczu i pracy.


wtorek, 15 maja 2007, 13:10
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL