Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 13:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Zenujący problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 29 maja 2006, 15:43
Posty: 3
Post Zenujący problem
Przepraszam ze zakaldam ten temat ale nigdzie nie mogelm znalezc na takie cos odpowiedzi. Mianowicie posiadam Adobe Premiere 6.5 i po zainstalowaniu go po formacie, pojawil sie problem z umieszczeniem okienka lini czasowej i jego przesuwaniem, jego naglowek jest zakryty i w zadne sposob nie moge sobie z tym poradzic, problem wyglada tak : http://img152.imageshack.us/my.php?image=image2wh4.jpg . Nigdy wczesniej sie z takim czyms nei spotkalem, a juz troche czasu spedziłem na AP :(


poniedziałek, 11 czerwca 2007, 12:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Takie zachowanie najczęściej występuje, gdy uruchomimy premiere (i nie tylko) w zbyt małej rozdzielczości monitora. Interfej programu nie interpolował, czyli nie dopasował się do rozdzielczości ekranu, może być to też spowodowane także nienajlepszym sterownikiem karty graficznej.
Pozdrawiam gorąco


poniedziałek, 11 czerwca 2007, 14:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 29 maja 2006, 15:43
Posty: 3
Post 
Kurde, mam maksymalna rozdzielczosc 1280-1024 przy monitorze 19" a co do sterownikow to juz wczesniej na nich bylo wszystko ok. Probowalem bawic sie z rozdzielczoscia, ale niestety nic to nie zmienilo :(


poniedziałek, 11 czerwca 2007, 15:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 sierpnia 2005, 16:37
Posty: 102
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Post 
Spróbuj otworzyć jakiś stary dobry projekt choćby off line może poustawia Ci okna. Próbowałem wystawić okno Timeline poza okno AP ale się nie da u mnie.


poniedziałek, 11 czerwca 2007, 19:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 29 maja 2006, 15:43
Posty: 3
Post 
Dzieki, pomogło, znalazlem jakis projekt w samplach bo po formacie nei mialem ani jednego :P Tak czy siak, wielkie dzieki :)


wtorek, 12 czerwca 2007, 08:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01
Posty: 388
Lokalizacja: Zabrze
Post Re: Zenujący problem
Fastidios napisał(a):
Przepraszam ze zakaldam ten temat ale nigdzie nie mogelm znalezc na takie cos odpowiedzi. Mianowicie posiadam Adobe Premiere 6.5 i po zainstalowaniu go po formacie, pojawil sie problem z umieszczeniem okienka lini czasowej i jego przesuwaniem, jego naglowek jest zakryty i w zadne sposob nie moge sobie z tym poradzic, problem wyglada tak : http://img152.imageshack.us/my.php?image=image2wh4.jpg . Nigdy wczesniej sie z takim czyms nei spotkalem, a juz troche czasu spedziłem na AP :(


witam

O ile pamiętam, dobrze jest ustawić w ostatnim oknie programu AP 6.5, w zakładce Window/Workspace/effects i powinno być już dobrze.
pozdrawiam


wtorek, 12 czerwca 2007, 22:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL