Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 21:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Problem w vista ze zgraniem materiału 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 21:55
Posty: 37
Post Problem w vista ze zgraniem materiału
Jestem nowym użytkownikiem windows vista home edition. Mam problem przy zgrywaniu materiału do AP pro7, wyświetla się komunikat: Record error, Cant find capture inpoint. Try incereasing preroll.
Zgrałem materiał przez movie makera ale nie chce sie wgrac do AP. Co zrobić?
Czy praca z AP jest w ogóle możliwa w Viście?


niedziela, 8 lipca 2007, 00:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 lipca 2007, 02:05
Posty: 3
Post 
Nie wiem jak ci pomoc i dlaczego tak sie dzieje, ale, musisz wiedziec, ze wiekszosc program,ow na Viscie nie dziala i szczerze mowiac, IMO Vista jest systemem "testowym" aby Microsoft, po przestestowaniu Visty, mogl zrobic nowy Windows...tak samo jak w przypadku Millenium i XP...wiec, radze, ci szybko wrocic do XP, a jak bardzo chcesz miec XP wygladajace jak Vista, to sciagnij nakladke, bo szczerze mowiac...Vista Sux :D

Pozdrawiam.

Jeszcze raz mowie, ze to nie jest rozwiazanie problemu, tylko porada odemnie ;)


niedziela, 8 lipca 2007, 03:33
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 21:55
Posty: 37
Post vista
Ok, i tak dziekuje za odpowiedz. Jestem za garnicą i musze pracować na tym gównie. Adobe działa ze wszystkimi plikami oprocz tego na ktorym mi najbardziej zalezy. Musiałem sie ratować movie makerem. Wiadomość do wszystkich użytkowników: nigdy nie kupujcie visty, oprocz ladnego wygladu ne ma żadnych zalet,ma nawet bledy w movie makerze i skasowalo mi 2 minuty filmu.


poniedziałek, 9 lipca 2007, 19:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
a czy adobe premiere 2 działa na viscie


środa, 11 lipca 2007, 17:12
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
działać działa (na 32bitowej i 64 bitowej) ale co toza działanie :|
teraz przymierzam sie do testowania na XP Pro x64 Edition... zaobaczymy co to bedzie....

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 11 lipca 2007, 20:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL