Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 21:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 AP.elements i procoder. 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 22:39
Posty: 48
Post AP.elements i procoder.
Witam
Mam takie pytanie:
Czy z taimline AP elements można jakoś wyeksportować materiał prosto do PROCODERA , albo jaki jest najszybszy sposób wyprowadzenia materiłu do DVD
PROCODEREM bo jak wyprowadzam płyte prosto z AP.elements 3. to obraz nie jest najwyższej jakości.
pozdrawiam.


piątek, 20 lipca 2007, 08:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
jeżeli zainstalujesz Procoder jako plugin do AP to mozesz Procoderem kompresować do MPEG2 prosto z AP

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 20 lipca 2007, 09:06
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 22:39
Posty: 48
Post 
nie wiem ale do Ap elements mozna zainstalować PROCODERA jako plugin


piątek, 20 lipca 2007, 09:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
raflooo1 napisał(a):
nie wiem ale do Ap elements mozna zainstalować PROCODERA jako plugin

Czy to pytanie? :wink:
Czy Procoder bedzie współpracował jako plugin nie wiem, ale Frameserver na pewno.
Popełniłem kiedyś mały tutorialik na ten temat.


piątek, 20 lipca 2007, 13:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
frameserver zwolni prace. Procoder 2 napewno instaluje sie jako plugin exportu

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 20 lipca 2007, 15:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 604
Post 
Croolick napisał(a):
frameserver zwolni prace. Procoder 2 napewno instaluje sie jako plugin exportu



program file-export to dvd oczywiście jeżeli masz program oryginalny bo żeby wyeksportować film do dvd prosto z timeline poprosi cię o nr seryjny ,sprawdzi wersje oryginalności i wygeneruje ci kod dostępu do exportu pliku avi


piątek, 20 lipca 2007, 17:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL